Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder…

Marly van der Velden deelt gekke foto

De actrice, Marly van der Velden is lekker actief op haar Instagram. We kennen haar van Goede Tijden Slechte Tijden waarin ze de rol van Nina Sanders speelde. Intussen heeft ze al drie kindjes waar ze ontzettend trots op en gelukkig mee is. Op haar Instagram deelt ze dan ook regelmatig updates of foto’s van haar kinderen. Onlangs plaatste ze ook weer een update over een van haar kids op Instagram. Ze vertelde dat haar kindje die ochtend ziek was. Diezelfde avond plaatste ze een update over zichzelf. Ze plaatst een selfie die ze van onderen heeft genomen met een sip gezicht. Ze schrijft erbij: “Ik had het vanochtend toch over een klein ziek aapje! Nou moeder aap gaat ook niet best. Gelukkig wel een glitter jurkje aan.” Die laatste zin is opmerkelijk. Je ziet inderdaad in de foto dat ze een glitterpakje aan heeft getrokken, maar dat is gek, want ze vertelt ook dat ze ziek is. Hoe zit dat nou?

Marly van der Velden glitterjurk

Marly van der Velden kijkt naar groot beest

Dat Marly drie kinderen heeft, is ontzettend duidelijk bij het zien van haar Instagram. Daarnaast merk je ook op haar sociale media hoe gek ze is op haar kids. Ze deelt regelmatig foto’s van haar kinderen met haar volgers. Vaak is zij of haar man leuke dingen met de kinderen aan het doen. Onlangs plaatste een foto van zichzelf samen met haar jongste zoontje, Jimi-Jones. Ze vertelt in het bijschrift dat Jimi kiezen begint te krijgen en dat hij daar heel veel last van heeft. Ze vindt het maar zielig voor hem. Hij schijnt veel te huilen en helemaal tegen mama aangeplakt te zitten. Gelukkig konden ze er even tussenuit en hebben de grote koeien in de wei voor korte afleiding gezocht. 5 minuten heeft Jimi-Jones even van de koetjes kunnen genieten voordat zijn tandjes weer pijn begonnen te doen. Op de foto heeft Marly haar zoontje even lekker opgetild. Hij kijkt zijn ogen uit naar de majestueuze beesten. Wat een leuke foto!
Marly van der Velden kruipt tussen twee mannen in

Als GTST-actrice krijg je natuurlijk op een gegeven moment heerlijk veel aandacht van mannen. Daar heeft Marly ook de vruchten van geplukt! Helaas voor het mannelijke publiek is Marly al bezet. Ze is gelukkig met haar man, Mike. Samen zijn ze helemaal gek op Formule 1. Regelmatig zie je foto’s voorbij komen op de Instagram van Marly waar een F1-thema in zit. Onlangs plaatste ze een foto van zichzelf samen met twee mannen voor een groot F1-bord. Ze was bij de Heineken Dutch Grand Prix 2022. Ze staat tussen haar man, Mike en een goede vriend van haar, Sander. Het lijkt erop dat ze het ontzettend naar hun zin hebben gehad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!