Foto: Marijn Kuipers knalt bijna uit haar krappe topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn  Kuipers heeft weer een prachtige foto geplaatst en de presentatrice komt weer eens heerlijk over in het leuke plaatje. 

Het strakke pakje van Marijn Kuipers

Je gaat weer smullen van het heerlijke pakje dat Marijn Kuipers speciaal voor de foto heeft aangetrokken. De knappe blondine weet namelijk heel erg goed hoe ze zichzelf op een aantrekkelijke manier moet presenteren en doet dat dan ook graag voor de foto. De knappe blondine weet met haar outfit in ieder geval een hoop reacties los te maken. Dat is ook niet zo gek als je zo’n strak pakje aantrekt. Je ziet het aan de bovenkant al een beetje, maar Marijn knalt er praktisch uit. In haar spijkerstof pakje weet Marijn zichzelf weer ontzettend verleidelijk neer te zetten. Zo mag de presentatrice wel vaker een foto nemen. Het pakje van Marijn is zeker een winnaar en mag wat ons betreft veel vaker terug komen.

Lees ook: Video: Met handdoekje bedekte Marijn Kuipers laat zich volledig ontharen 

In haar pakje komt het knappe lichaam van Marijn Kuipers goed uit de verf

Het strakke pakje van Marijn zorgt er in ieder geval voor dat je extra goed haar prachtige vormen meekrijgt. De aantrekkelijke blondine heeft een ontzettend goed gevormd lichaam waar ze enorm trots op is. Ze laat dat lichaam dan ook maar al te graag zien op foto’s en video’s. Op die manier weet Marijn weer haar volgers een stukje te verblijden. Op de foto hierboven besluit Marijn om  ook nog even een verleidelijke blik op te zetten in de hoop zo haar volgers nog een extra stukje te betoveren. En dat gaat eigenlijk best goed. Er zullen maar weinig mensen zijn die niet volledig onder invloed zijn van de knappe blondine na het zien van dit heerlijke plaatje. En anders heeft Marijn nog heel veel andere mooie foto’s om haar volgers mee te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers houdt van het maken van spannende foto’s

Als er iets is dat de blonde presentatrice leuk vindt om te doen, dan is het wel het maken van ontzettend spannende foto’s. Dat kan je ook wel zien aan bijvoorbeeld het plaatje hierboven. Daar heeft Marijn een ongelooflijk strakke jurk aangetrokken. En dat jurkje staat haar natuurlijk weer bijzonder goed. De vormen van haar lichaam zijn ontzettend goed te zien door het strakke jurkje. Daarbij neemt Marijn ook nog even een verleidelijke houding aan. Daardoor wordt de foto van de knappe blondine nog even een stukje leuker om te bekijken. Marijn is erg goed in het verleiden van haar volgers. En ze gebruikt dit soort mooie foto’s om dat voor elkaar te krijgen. In haar strakke pakjes steelt Marijn volledig de show. Of ze nu een strak denim pakje draagt of een elegante zwarte jurk, Marijn weet er altijd wel wat van te maken. De verleidelijke blondine is vanwege die reden ook zo ontzettend geliefd bij haar volgers. Haar foto’s leveren dan ook altijd veel complimentjes op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...