Home Nieuws Foto: Marijn Kuipers heeft twee handen nodig om flink geweer in bedwang...

Foto: Marijn Kuipers heeft twee handen nodig om flink geweer in bedwang te houden

Marijn Kuipers laat zien hoe ze een grote blaffer in de handen neemt. De stoere blondine is niet meer te stoppen!

In een recente Instagram post laat onze blondine Marijn Kuipers zien dat ze ook een wilde kant heeft. Haar fans zijn verbaasd maar willen deze kant van de influencer wel vaker te zien krijgen!

Marijn Kuipers kan grote blaffer nog maar net vasthouden

Populaire influencer Marijn Kuipers heeft zichzelf weer een goed laten zien aan haar volgers. Na het zien van deze foto zou niemand meer met haar durven sollen! Met een Instagrampost laat ze zien hoe ze haar tijd doorbrengt op vakantie. Haar tripje is behoorlijk wild: we zien haar op een grote motor zitten, een tatoeage laten zetten en natuurlijk zien we haar met een flink geweer staan. Zelf zegt ze dit bij het Instagram bericht: ”In mn rebelse era geloof ik.” Haar fans zijn ook enorm blij om haar van deze rebelse kant te kunnen zien.

Klik hier om zelf de Instagram post te bekijken.

Marijn Kuipers op straat

Is Marijn Kuipers single of in een relatie?

Marijn Kuipers heeft lange tijd een relatie gehad met shorttracker Dylan Hoogerwerf. Ondanks dat ze een gezellige tijd hebben gehad met elkaar, hebben ze in 2022 besloten om toch uit elkaar te gaan. Ze heeft ook op YouTube meerdere vlogs gemaakt over haar liefdesverdriet. Toch blijft er een veelgestelde vraag: heeft ze momenteel een relatie of is ze single? Het lijkt er sterk op dat Marijn Kuipers op dit moment vrijgezel is. Op haar Instagram is ook nog niets te bekennen dat op een relatie wijst. Maar men blijft speculeren of ze misschien toch aan het daten is met Don de Jong, maar daar krijgen we jammer genoeg geen duidelijkheid over van de blondine…

Marijn Kuipers staat graag in de sportschool

Als fan van Marijn Kuipers krijg je wel vaker beelden te zien dat ze in de sportschool staat. Vaak trakteert ze haar fans op kijkjes achter de schermen en ze weet precies hoe ze hen moet betoveren met prachtige plaatjes. Ze maakt graag filmpjes en foto’s van haar speelse sportsessies. Kijkers worden verwend met beelden van haar yoga in korte sportbroekjes, in die luchtige kleding laat ze beeldschone poses zien en dat laat weinig aan de verbeelding over! En het lijkt erop dat haar fans er absoluut niet over klagen!

Met Marijn Kuipers hoef je geen moment verveeld te zijn

Met Marijn Kuipers haar prachtige foto’s en video’s hoef je je geen moment te vervelen. Elke keer weet ze haar volgers weer te vermaken. De blondine heeft er ook geen probleem mee om veel van zichzelf te laten zien. Haar outfits laten vaak weinig aan de verbeelding over; ze zijn erg diep uitgesneden of goed strak zodat Marijn de resultaten van haar vele uurtjes in de sportschool kan tonen. Het is in ieder geval duidelijk, Marijn schaamt zich absoluut niet en showt zichzelf graag aan haar volgers!

Meer zien van Marijn Kuipers kan op Instagram

Als je nou nog veel meer wil zien van de blondine Marijn Kuipers, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan!

Mobiele versie afsluiten