Foto: Marije Knevel promoveert ein-de-lijk bij LINDA dankzij WIDM-avontuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Knevel is een van de knapste journalistes en redacteuren van Nederland. En na haar WIDM-avontuur mag ze eindelijk promoveren bij LINDA.

Vanaf vandaag is Marije Knevel de nieuwe hoofdredacteur van LINDA. Zelf vindt de bloedmooie roodharige het een feestje om in de functie te stappen. Ze vond het werk bij LINDA al enorm leuk om te doen en ziet haar baan dan ook helemaal niet als werk. Natuurlijk moet Marije weten wat ze doet, maar ze zit hier zeker wel op haar plaats. Zouden de opnames van Wie is de Mol? waar Marije vorige keer aan mee deed, hebben geholpen met het kiezen voor de knappe journaliste? Wellicht wel. Want in WIDM kon je alle kwaliteiten zien die Marije nodig heeft om een goede hoofdredacteur te zijn. Het is dus helemaal geen verassing dat ze bij LINDA hebben gekozen voor de beeldschone Marije.

Lees ook: Marije Knevel zorgt voor ergernis bij kijkers Wie Is De Mol?
Marije is altijd op alles voorbereid

Tijdens de opnames van WIDM had ze speciale BH’s meegenomen waar ze Jokers in kon verstoppen als ze die tegen zou komen tijdens een opdracht. Het bleek uiteindelijk allemaal niet nodig, maar het laat wel zien hoe serieus Marije kan zijn. Ze probeert zich het beste voor te bereiden op elk mogelijke situatie. Daarom moet de keuze voor Marije als nieuwe hoofdredacteur ook geen moeilijke geweest zijn. Marije is absoluut gemaakt voor die baan. Ze kan goed presteren onder druk en weet zich altijd optimaal voor te bereiden. Ze kan goed onderzoeken en zich inleven. Al die kwaliteiten heb je kunnen zien tijdens Wie is de Mol?, waardoor Marije zich in één keer bewees bij het grote publiek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!