Marije Knevel zorgt voor ergernis bij kijkers Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Knevel ‘waarschuwde’ al voor haar (over)enthousiaste, actieve en opgewekte persoonlijkheid. Veel WIDM-kijkers hebben nú al genoeg van haar…

Iedereen is blij dat Wie Is De Molweer is begonnen! Met meteen een lasergame en manipulatieve spelletjes was het direct genieten geblazen. Hoewel, de kijker lijkt niet echt gecharmeerd van kandidaat Marije Knevel! De opvallende roodharige programmamaakster speelde het klaar om na één aflevering al het bloed onder de nagels van veel molloten te kruipen!

Lees ook: Marije Knevel valt enorm op tussen kandidaten WIDM

Marije Knevel: “Vrouw, hou je mond dicht”

Eerlijk is eerlijk: de kijker had het aan zien kunnen komen! Marije Knevel heeft iedereen vooraf gewaarschuwd. Ze beweerde niet alleen een enorme flapuit te zijn, maar ook praatziek. Marije wordt soms zelfs moe van zichzelf: “Af en toe denk ik: vrouw, wat zeg je nu. Hou je mond dicht.” Daar is de twitterende kijker inmiddels ook achter gekomen: “Na 15 minuten vind ik Marije al irritanter dan haar vader,” was op Twitter te lezen.

Vroege WIDM-exit voor Marije Knevel?

Kleine kanttekening – vooral de vrouwelijke kijker lijkt haar niet uit te kunnen staan. Als je het ons vraagt mag Marije er langer inblijven. Daar kijk (én luister, jawel) je toch liever naar dan een Erik de Zwart of Splinter Chabot? Toch vrezen we dat deze pittige praatgrage dame haar mond al vroeg voorbij gaat praten. Zodra iedereen weet dat je de mol niet bent, eindigt het WIDM-sprookje vaak snel…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.