Marije Knevel zorgt voor ergernis bij kijkers Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Knevel ‘waarschuwde’ al voor haar (over)enthousiaste, actieve en opgewekte persoonlijkheid. Veel WIDM-kijkers hebben nú al genoeg van haar…

Iedereen is blij dat Wie Is De Molweer is begonnen! Met meteen een lasergame en manipulatieve spelletjes was het direct genieten geblazen. Hoewel, de kijker lijkt niet echt gecharmeerd van kandidaat Marije Knevel! De opvallende roodharige programmamaakster speelde het klaar om na één aflevering al het bloed onder de nagels van veel molloten te kruipen!

Lees ook: Marije Knevel valt enorm op tussen kandidaten WIDM

Marije Knevel: “Vrouw, hou je mond dicht”

Eerlijk is eerlijk: de kijker had het aan zien kunnen komen! Marije Knevel heeft iedereen vooraf gewaarschuwd. Ze beweerde niet alleen een enorme flapuit te zijn, maar ook praatziek. Marije wordt soms zelfs moe van zichzelf: “Af en toe denk ik: vrouw, wat zeg je nu. Hou je mond dicht.” Daar is de twitterende kijker inmiddels ook achter gekomen: “Na 15 minuten vind ik Marije al irritanter dan haar vader,” was op Twitter te lezen.

Vroege WIDM-exit voor Marije Knevel?

Kleine kanttekening – vooral de vrouwelijke kijker lijkt haar niet uit te kunnen staan. Als je het ons vraagt mag Marije er langer inblijven. Daar kijk (én luister, jawel) je toch liever naar dan een Erik de Zwart of Splinter Chabot? Toch vrezen we dat deze pittige praatgrage dame haar mond al vroeg voorbij gaat praten. Zodra iedereen weet dat je de mol niet bent, eindigt het WIDM-sprookje vaak snel…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!