Marije Knevel zorgt voor ergernis bij kijkers Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Knevel ‘waarschuwde’ al voor haar (over)enthousiaste, actieve en opgewekte persoonlijkheid. Veel WIDM-kijkers hebben nú al genoeg van haar…

Iedereen is blij dat Wie Is De Molweer is begonnen! Met meteen een lasergame en manipulatieve spelletjes was het direct genieten geblazen. Hoewel, de kijker lijkt niet echt gecharmeerd van kandidaat Marije Knevel! De opvallende roodharige programmamaakster speelde het klaar om na één aflevering al het bloed onder de nagels van veel molloten te kruipen!

Lees ook: Marije Knevel valt enorm op tussen kandidaten WIDM

Marije Knevel: “Vrouw, hou je mond dicht”

Eerlijk is eerlijk: de kijker had het aan zien kunnen komen! Marije Knevel heeft iedereen vooraf gewaarschuwd. Ze beweerde niet alleen een enorme flapuit te zijn, maar ook praatziek. Marije wordt soms zelfs moe van zichzelf: “Af en toe denk ik: vrouw, wat zeg je nu. Hou je mond dicht.” Daar is de twitterende kijker inmiddels ook achter gekomen: “Na 15 minuten vind ik Marije al irritanter dan haar vader,” was op Twitter te lezen.

Vroege WIDM-exit voor Marije Knevel?

Kleine kanttekening – vooral de vrouwelijke kijker lijkt haar niet uit te kunnen staan. Als je het ons vraagt mag Marije er langer inblijven. Daar kijk (én luister, jawel) je toch liever naar dan een Erik de Zwart of Splinter Chabot? Toch vrezen we dat deze pittige praatgrage dame haar mond al vroeg voorbij gaat praten. Zodra iedereen weet dat je de mol niet bent, eindigt het WIDM-sprookje vaak snel…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.