Foto: Marieke Elsinga zaait verwarring over vaderschap baby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is zwanger en iedereen mag het eindelijk weten. Nu dacht iedereen ook te weten wie de vader van het kindje is. Maar Marieke zorgt nu toch voor behoorlijk wat verwarring met deze foto…

Marieke Elsinga is klaar voor onthulling

Radio presentatrice Marieke Elsinga is de laatste tijd druk bezig met allerlei spannend nieuws. Zo leek het eerst even niet zo goed te gaan met Marieke en verscheen het nieuws dat ze tijdelijk niet op de radio te horen zou zijn. Gelukkig is dit gemis maar van korte duur geweest en was Marieke binnen no time weer terug in de studio van Q-music in Hilversum. Marieke kwam weer terug binnen met een echte knaller want ze is zwanger! Marieke zou zichzelf niet zijn als ze dit niet zou delen via Q-music samen met co-host Mattie. Nu is Marieke al zover dat het geslacht van de baby ook al te zien is. Speciaal daarom heeft de brunette een volledig blauw pak aangetrokken voor de gender reveal. Marieke deelde tijdens de bekendmaking van haar zwangerschap al dat het een jongetje is. Waarschijnlijk was het dus een grapje of toeval dat de radio-dj een helemaal blauw pak aan heeft.

Marieke Elsinga gender reveal

Wie is de échte vader van kind Marieke Elsinga?

Gelijk na het plaatsen van de foto van Marieke Elsinga en Joe stagiair van de show viel heel Nederland weer over Marieke heen. De oplettende kijker ziet natuurlijk dat Marieke en Joe allebei volledig in het blauw gekleed zijn. De twee zien er zelfs een beetje uit als een echte ANWB koppel met deze matchende outfits. Om er nóg een schepje bovenop te doen heeft Joe ook nog eens zijn hand op de buik van Marieke gelegd. Alles aan de foto begint er steeds meer op te lijken dat Joe wel heel erg betrokken is bij de zwangerschap… Marieke vertelt dat ze talloze berichten krijgt of Joe niet soms de vader is van de baby. Om deze geruchten gelijk even uit de lucht te helpen maakt Marieke nog een video. Joe heeft zich van schrik maar snel weer omgekleed en ze laten weten dat Joe niet de vader is van haar kind. Wel heeft Marieke weer een spannend nieuwtje, want ze geeft aan de baby misschien wel naar Joe te vernoemen. Wie weet.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga schrikt van vies geluid met benen omhoog

Marieke Elsinga speelt gevaarlijk spelletje

Bij de studio van Q-music gaat het er regelmatig wild aan toe. Zo komen regelmatig de gekste voorwerpen en spellen naar voren om een flinke chaos te creëren in de studio. Mattie en Marieke die de ochtendshow presenteren maken hun luisteraars altijd goed wakker door al hun fanatieke spellen. Nu de zomerse temperaturen zijn begonnen heeft het team van Q-music weer wat nieuws bedacht. Het spel heeft alles te maken met nat worden. Het spel heet ‘Wie heeft de laatste waterballon?’ en er hangen allemaal waterballonnen aan een stok. Alleen de onderste waterballon is gevuld en er zitten nog een aantal andere legen ballonnen omheen. De vraag is natuurlijk hoeveel ballonnen dit zijn voordat ze bij de laatste aankomen. Om de beurt moeten de deelnemers een ballon kapot snijden in de hoop niet nat te worden. Marieke lijkt het enorm spannend te vinden maar komt er gelukkig droog vanaf. Mattie komt er daarentegen iets minder goed vanaf..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..