Video: Marieke Elsinga schrikt van vies geluid met benen omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt een opvallende video via Instagram. De presentatrice schrikt van een nogal vies geluid terwijl ze met de beentjes omhoog zit…

Voor wie onder een steen heeft geleefd de afgelopen weken: Marieke Elsinga is zwanger! Dit kondigde de brunette onlangs aan tijdens haar radioshow met Mattie Valk; Mattie & Marieke. En zelfs Mattie moest een traantje laten! De presentatrice was dolblij en kon wel huilen van geluk. Nu Marieke al een poos zwanger is, begint ze de baby ook te voelen! Tijdens een video op Instagram deelt ze vol geluk hoe ze de eerste schopjes van haar kindje voelt. Precies op dat moment horen we ergens een vies geluid ontsnappen…

Marieke Elsinga reageert op geluid vanaf balkon

Zo deelde Marieke Elsinga een wél heel opvallende video, die eerst ontzettend onschuldig leek. Op deze video was namelijk te zien hoe Marieke lekker aan het relaxen was op haar balkonnetje, even tijd voor haarzelf. Met de benen op tafel en in comfortabele outfit was Marieke optimaal aan het genieten van even wat tijd voor d’r zelf. Ze was hier dus aan het uitleggen dat ze de baby al kon voelen, maar tijdens het uitleggen gebeurde er iets opvallends. Marieke werd namelijk onderbroken door een wel heel vies geluid. En terwijl ze haar benen omhoog had, leek dit verdacht veel op een windje. Maar niets bleek minder waar, het bleek gewoon een boor te zijn van de buren, die lekker aan het verbouwen waren. Ter verheldering legde de presentatrice het voor de zekerheid nog een keertje uit; “Klonk alsof ik een scheet liet, is niet, de buren zijn aan het verbouwen“. Slim gespeeld, Marieke! In ieder geval is het vrij duidelijk te horen dat Marieke hier geen wind laat, of toch wel?

Lees ook: Marieke Elsinga laat zich filmen tijdens douchebeurt live op radio

Marieke Elsinga toont kat zwangerschapstest

Onlangs deelde Marieke Elsinga een heel opvallende foto via Instagram. De presentatrice heeft duidelijk thuis de lolbroek aan, want deze foto is eigenlijk om te gieren. Op het kiekje is namelijk te zien hoe Marieke een positieve zwangerschapstest laat zien aan de kat. Kiki dus, die inmiddels ook al bekend is bij het publiek van Marieke. De kat lijkt er echter stiekem toch niet zo blij mee te zijn, want vol teleurstelling kijkt Kiki naar de test. Zou ze toch niet graag een gezinsuitbreiding willen? Zou Kiki helemaal geen broertje of zusje willen? Kiki wilt alle aandacht van Marieke, en op deze manier gaat dat niet lukken. In ieder geval lijken Marieke & Sander dolgelukkig. Althans, als we de woorden van Marieke moeten geloven, Sander zien we namelijk nog opvallend weinig op social media, weinig tot eigenlijk helemaal niet. Waar houdt Marieke haar vriend zich schuil? Waarom wilt hij niet op de foto’s en op het internet? In ieder geval laat Marieke weten dat ze dolgelukkig zijn, dus Sander zal op dit moment ook wel helemaal in de wolken zitten. Het is ze gegund!

Lees ook: Foto: Hevig geëmotioneerde Marieke Elsinga maakt zichzelf belachelijk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.