Foto: Marieke Elsinga wordt bevoeld onder tafel door verborgen vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga was niet voorbereid op deze verwelkoming van onder de tafel. Opeens voelde iemand Marieke van onderen!

Marieke Elsinga komt na haar zwangerschapsverlof weer beetje bij beetje onder de mensen. Er blijken alleen dingen veranderd te zijn sinds Marieke weg ging. Het was een grote verassing voor Marieke Elsinga toen ze ineens door een vrouw bevoeld werd van onder tafel.

Marieke Elsinga schrikt door plotselinge lage aanrakingen

De situatie was zo: Marieke Elsinga zat op een stoel in de ruimte waar haar make-up gedaan zou worden. Terwijl een make-up artist met haar gezicht bezig was, voelde Marieke opeens iets van onder de tafel. Dit was geen wind of jeuk, het was een vrouw. De vrouw trok aan de kleding van Marieke, iets waar je natuurlijk van schrikt. Gelukkig voor de DJ was het geen poging tot aanranding, maar was het haar styliste. In de hectiek moest er even veel tegelijkertijd gebeuren. Onder de tafel kruipen was blijkbaar de enige optie. Het leverde wel een fraai beeld op. Marieke op een stoel met zowel een vrouw voor als achter haar die met haar bezig zijn. De kersverse moeder vond dit ook wel een leuk beeld, want ze plaatste vervolgens een foto in haar Instagram story.

Drukte wordt Marieke Elsinga nog niet teveel

Vergaande maatregelen dus als er haast is. Marieke moet echter wel gaan wennen aan de drukte. De kersverse moeder moet nu al weer werken en had daarnaast nog wat sociale verplichtingen. Zo waren er de afgelopen weken de uitreiking van de Radioring en de Q-Music Top 40 Awards. Awardshows waar de dame echt heen moet sinds ze bij Q-Music de Mattie en Marieke show presenteert. Echter doet ze nog veel meer. Zo is ze vaak te zien bij RTL-Boulevard en is ze actief op social media. Best veel om te combineren met een baby, maar gelukkig heeft ze ook nog tijd voor zichzelf. Ze vindt het namelijk belangrijk om te sporten. Hiermee stopte ze dan ook niet tijdens haar zwangerschap. De beelden van de hoogzwangere vrouw in de sportschool leverden toen veel commentaar op. Het was ook wel een bijzonder beeld.
Teleurstelling bij de Gouden Radioring

Bij de uitreiking van de Gouden Radioring was er enkel teleurstelling voor Marieke. De dame was genomineerd voor de categorie ‘Beste Presentator’. Hier verloor ze van Rob van Someren. Hij werd sowieso bekroond tot de grote winnaar van de Radioring, want zijn programma ‘Somertijd’ won ook in de categorie ‘Beste Programma’. Radio 10 was dus populair dit jaar, maar dat vond Marieke nog niet het ergste van de avond. De dame had van te voren al geuit dat ze het erg vond dat de categorie ‘Beste Presentator’ werd gebruikt. Hiervoor waren dat namelijk twee categorieën, de twee Zilveren Radio Sterren voor beste mannelijke en vrouwelijke presentatoren, maakten plaats voor één genderneutrale award. Marieke zei dat vrouwen hierdoor minder kans kregen om een award te winnen, waardoor er minder aandacht voor vrouwen op de radio zou komen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak