Foto: Marieke Elsinga trekt bijna al haar kleding uit tijdens vlug tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft weer een heerlijk pakje aangetrokken en daar moet een mooie foto van komen voor haar hongerige fans.

Met haar nieuwste foto laat Marieke wel heel erg veel van zichzelf zien

De ontzettend aantrekkelijk brunette Marieke Elsinga heeft een nieuw plaatje online gezet en al haar volgers worden daar ongelooflijk blij van. Natuurlijk zijn de hongerige fans van Marieke Elsinga altijd zeer tevreden wanneer de brunette een nieuw plaatje online zet, maar met zo’n mooi kiekje is het wel net even een ander verhaal. Marieke was zelf ook niet ontevreden over de mooie foto. De heerlijke presentatrice heeft namelijk een ongelooflijk lekker setje aangetrokken en daar geniet niet alleen zij van, maar ook al haar volgers. Ze weet in deze zwemkleding natuurlijk wel goed haar te bruinen. En dat is voor een vakantie natuurlijk ook wel een klein beetje de bedoeling. Marieke had schijnbaar nog niet genoeg in de zon gelegen. Maar na het maken van deze foto vond ze het wel weer mooi geweest en reed ze terug naar Nederland.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga heeft plezier met lange staaf

Het prachtige lijf van Marieke Elsinga laat volgers staren in verbazing

Als je de foto van Marieke Elsinga zo ziet, dan kan je eigenlijk alleen maar met open mond van verbazing staren naar de prachtige presentatrice. De knappe brunette weet namelijk een groot deel van haar volgers enorm te verbazen. Die hadden nooit verwacht dat Marieke op deze heerlijke manier op de foto zou verschijnen. Met haar prachtig gevormde lijf en mooie rondingen kan je ook moeilijk om het van Marieke heen. Je kan maar lastig wegkijken van het plaatje. De knappe presentatrice houdt je zo tijdens haar hete vakantie helemaal in haar greep. Maar laten we eerlijk zijn, met zulke foto’s is dat ook helemaal niet zo erg. Dan mag de knappe brunette je zo lang als nodig in haar greep houden.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga deelt heerlijke selfie in badkleding

Marieke Elsing snapt er even helemaal niks van

De aantrekkelijke brunette snapt er eventjes helemaal niks van. Op haar vakantie bestemming is zojuist code geel aangekondigd vanwege de aanhoudende sterke wind. Maar in de tuin van Marieke is geen zuchtje wind te voelen. Dat is toch maar weer erg fijn voor Marieke. Die kan zo nog een klein beetje genieten van het heerlijke zonnetje. Anders zou de presentatrice toch helaas blanker dan een velletje papier terugkeren naar eigen land. Nu kan je tenminste zien dat ze op vakantie is geweest.

Marieke Elsinga werkt aan bruine benen

De knappe presentatrice is flink bezig met het bijwerken van haar bruine kleurtje. Dat mag ook wel, want daar is nou eenmaal op vakantie voor. En natuurlijk houdt Marieke Elsinga haar fans enorm goed op de hoogte van haar ontspannen dagje. Haar fans vinden dat ook wel fijn, want die krijgen vanuit verschillende hoeken het heerlijke van Marieke te zien. De aantrekkelijke dame is op deze manier vanuit alle kanten te bewonderen en dat werd natuurlijk zeer gewaardeerd door haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!