Foto: Marieke Elsinga trekt bijna al haar kleding uit tijdens vlug tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft weer een heerlijk pakje aangetrokken en daar moet een mooie foto van komen voor haar hongerige fans.

Met haar nieuwste foto laat Marieke wel heel erg veel van zichzelf zien

De ontzettend aantrekkelijk brunette Marieke Elsinga heeft een nieuw plaatje online gezet en al haar volgers worden daar ongelooflijk blij van. Natuurlijk zijn de hongerige fans van Marieke Elsinga altijd zeer tevreden wanneer de brunette een nieuw plaatje online zet, maar met zo’n mooi kiekje is het wel net even een ander verhaal. Marieke was zelf ook niet ontevreden over de mooie foto. De heerlijke presentatrice heeft namelijk een ongelooflijk lekker setje aangetrokken en daar geniet niet alleen zij van, maar ook al haar volgers. Ze weet in deze zwemkleding natuurlijk wel goed haar lichaam te bruinen. En dat is voor een vakantie natuurlijk ook wel een klein beetje de bedoeling. Marieke had schijnbaar nog niet genoeg in de zon gelegen. Maar na het maken van deze foto vond ze het wel weer mooi geweest en reed ze terug naar Nederland.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga heeft plezier met lange staaf

Het prachtige lijf van Marieke Elsinga laat volgers staren in verbazing

Als je de foto van Marieke Elsinga zo ziet, dan kan je eigenlijk alleen maar met open mond van verbazing staren naar de prachtige presentatrice. De knappe brunette weet namelijk een groot deel van haar volgers enorm te verbazen. Die hadden nooit verwacht dat Marieke op deze heerlijke manier op de foto zou verschijnen. Met haar prachtig gevormde lijf en mooie rondingen kan je ook moeilijk om het lichaam van Marieke heen. Je kan maar lastig wegkijken van het plaatje. De knappe presentatrice houdt je zo tijdens haar hete vakantie helemaal in haar greep. Maar laten we eerlijk zijn, met zulke foto’s is dat ook helemaal niet zo erg. Dan mag de knappe brunette je zo lang als nodig in haar greep houden.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga deelt heerlijke selfie in badkleding

Marieke Elsing snapt er even helemaal niks van

De aantrekkelijke brunette snapt er eventjes helemaal niks van. Op haar vakantie bestemming is zojuist code geel aangekondigd vanwege de aanhoudende sterke wind. Maar in de tuin van Marieke is geen zuchtje wind te voelen. Dat is toch maar weer erg fijn voor Marieke. Die kan zo nog een klein beetje genieten van het heerlijke zonnetje. Anders zou de presentatrice toch helaas blanker dan een velletje papier terugkeren naar eigen land. Nu kan je tenminste zien dat ze op vakantie is geweest.

Marieke Elsinga werkt aan bruine benen

De knappe presentatrice is flink bezig met het bijwerken van haar bruine kleurtje. Dat mag ook wel, want daar is nou eenmaal op vakantie voor. En natuurlijk houdt Marieke Elsinga haar fans enorm goed op de hoogte van haar ontspannen dagje. Haar fans vinden dat ook wel fijn, want die krijgen vanuit verschillende hoeken het heerlijke lichaam van Marieke te zien. De aantrekkelijke dame is op deze manier vanuit alle kanten te bewonderen en dat werd natuurlijk zeer gewaardeerd door haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?