Foto: Marieke Elsinga heeft heel veel zin na periode zonder hoogtepunten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een lange periode zonder al te veel hoogtepunten is Marieke Elsinga weer klaar om ertegenaan te gaan. En daar heeft ze bijzonder veel zin in. 

Het is alweer een flinke tijd geleden dat Marieke helemaal los kon gaan op camera. Dat heeft er mee te maken dat ze enige tijd terug een burn-out heeft gekregen. Daardoor moest Marieke stoppen met alle dingen die ze wel heel erg leuk vindt om te doen, maar die haar simpelweg gewoon te veel energie kosten. Na haar burn-out was Marieke uit de roulatie, geen televisie programma’s en radio uitzendingen meer voor de knappe presentatrice. Nu begint ze langzaam terug te komen tot haar oude ritme. De opnames van Fout Maar Goud, een nieuwe RTL-spelshow, zijn begonnen en Marieke lijkt weer heel veel pret te hebben. In de kleedkamer merkte ze al hoeveel zin ze eigenlijk had in haar eerste media-klus sinds tijden.

Lees ook: YES: Marieke Elsinga weer aan het werk na gedwongen exit

Marieke straalt weer achter de schermen

Het is dus alweer even geleden dat Marieke achter de schermen bij een televisieprogramma heeft gezeten. Maar de knappe brunette heeft er niet minder zin in gekregen. Integendeel, ze staat namelijk te popelen om weer aan de slag te gaan met haar eerste televisieklus sinds tijden. En daarom deelt ze ook heel vrolijk alle belevingen achter de schermen. Dan kunnen haar volgers zien hoe blij Marieke is om weer aan het werk te zijn. Daar worden ze enthousiast van, waardoor ze Marieke aan gaan moedigen, waardoor zij nog meer zin krijgt om aan het werk te gaan. Het levert een mooi stukje support op voor de presentatrice, die eerst weer moest leren om plezier te hebben in haar werk. Dat lijkt ze aan de foto’s te zien volledig te hebben teruggevonden.

Marieke ziet er goed uit, terug op de buis

Het doet je toch goed, om Marieke Elsinga terug te zien op de Nederlandse televisie. De brunette met de vlotte babbel hoort gewoon thuis op een scherm. Dat voel je aan alles. Het is daarom ook heel fijn dat Marieke haar plekje weer heeft gevonden. Ze heeft inmiddels een deel van haar werk weer kunnen hervatten en besluit om langzaam, beetje bij beetje, haar werkzaamheden weer op te pakken. Zo voorkomt ze namelijk een nieuwe burn-out. Marieke doet heerlijk alles in haar eigen tempo en kiest de klussen uit die ze leuk vindt en waar zij energie van krijgt.

Marieke straalt weer als vanouds

Ze is misschien nog niet helemaal zo fit als vroeger, maar Marieke straalt wel weer. En dat is gewoon heel erg fijn om te zien. Marieke krijgt weer plezier en energie uit haar werk en dat is het allerbelangrijkste. In de tussentijd is ze gelukkig haar volgers niet vergeten. Die blijft ze op de hoogte houden van de belangrijkste momenten in haar leven. Dus zelfs nu Marieke nog niet zo veel aan het werk is, hoef je niks van haar te missen. Marieke blijft ondanks alles doorgaan met het plaatsen van leuke foto’s en video’s. Hopelijk is ze snel helemaal beter en kan je Marieke gewoon weer overal aanschouwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!