Foto: Marieke Elsinga poseert als festivalmeisje in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft de festival-look te pakken. In een kort rokje laat ze zichzelf van haar beste kant zien. 

Prachtige Marieke Elsinga laat zich van beste kant zien

De knappe brunette laat zich weer eens van haar beste kant zien. En dat doet ze natuurlijk in een ongelooflijk knappe outfit. De spannende presentatrice en radio dj weet wel hoe ze haar volgers een beetje entertaint moet houden. Ze ligt er heel erg ontspannen bij op het inmiddels platgetrapte gras. Haar zonnebril zit over haar ogen, maar anders had je de ondeugende blik van Marieke Elsinga tegemoet kunnen zien. Het is namelijk heet buiten en dat brengt natuurlijk de meest spannende kant in mensen naar boven, zo ook in Marieke Elsinga. Je kan op de foto ook zien hoe ze heel verstandig de schaduw een beetje opzoekt op het plaatje. Dat moet ook wel, want Marieke smelt anders helemaal weg in het warme zonnetje.

Lees ook: Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

mariekeelsinga_3122821209262657505

Op Best Kept Secret is het best bewaarde geheim nog steeds Marieke Elsinga

Marieke Elsinga staat op het Best Kept Secret festival. Maar dat voelt wel een beetje dubbel. Het best bewaarde geheim van dat festival is namelijk waar Marieke zich bij elk optreden bevindt. Er zijn meer dan genoeg mensen die graag een blik zouden werpen op de aantrekkelijke dame. Maar dan moet je haar natuurlijk wel eerst zien te vinden. En hoewel ze wel een opvallende kleur draagt, namelijk blauw, is ze waarschijnlijk bij lange na niet het meest opvallend gekleed op het festival. En dus moet je goed zoeken als je Marieke wilt vinden. Een kleine tip van ons: zoek in ieder geval in de schaduw, daar lijkt ze graag te zitten.
Marieke Elsinga maakt het haar volgers iets makkelijker in aantrekkelijk groen

De knappe presentatrice maakt het haar volgers iets makkelijker om haar te vinden dit festival en trekt toch maar een groene outfit aan. Hij lijkt alleen wel een beetje te warm te zijn voor de knappe brunette. Misschien dat Marieke maar verstandig moet doen en de outfit uit moet trekken voordat ze last krijgt van de hitte. Dat zou namelijk echt zonde zijn tijdens het festival. Dan kan ze namelijk minder goed genieten van alle mooie muziek die er speelt. Dat wil Marieke natuurlijk ook niet.

Marieke Elsinga is erg uitnodigend in knap pakje

De aantrekkelijke brunette doet haar uiterste best om er zo knap mogelijk uit te zien op beeld. En dat lukt deze mooie dame best heel erg goed. In haar groene outfit weet Marieke zeker wel de aandacht te pakken van de mensen om haar heen. Heel het festival terrein is de muziek alweer vergeten en kijkt alleen nog maar naar Marieke. En dat vindt de knappe brunette natuurlijk wel lekker spannend. De verrukkelijke presentatrice kan dan ook niet wachten tot ze alle foto’s van het festival online kan zetten, zodat haar volgers een beetje mee kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'