Foto: Marieke Elsinga pakt zonnestralen in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft maar weer eens een nieuw plaatje van zichzelf online gezet. En deze keer draagt ze slechts een flinterdun topje.

Het weergaloze topje van Marieke Elsinga

Deze knappe presentatrice weet van geen stoppen. De prachtige brunette Marieke Elsinga is heel erg goed in het maken van ontzettend verleidelijke foto’s van zichzelf. En daar gaat ze voorlopig nog niet mee ophouden. De zomer komt eraan. En met de warme dagen die de zomer met zich mee brengt zijn er alleen maar meer redenen voor Marieke om haar kortste en dunste outfits aan te trekken. De mooie brunette gaat ons dus het aankomende seizoen flink verrassen met allerlei leuke outfits. Maar daar begint ze al vroeg mee. Deze week plaatste ze dit kiekje voor haar volgers.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga belandt totaal uitgeput in bed zonder kleertjes

Marieke Elsinga is lekker sportief bezig met haar bakfiets

Je kan toch wel weer merken dat ondanks haar populariteit Marieke gewoon een nuchtere Hollandse dame is gebleven. Ze reist lekker het land door op haar bakfiets en geniet daarbij van de warme temperaturen. Met 22 graden en de zon op haar gezicht reist Marieke voort op haar fiets. Ze draagt alleen een klein en dun topje en een flinke zonnebril op haar hoofd. Het is een combinatie zoals we die van Marieke gewend zijn. De prachtige presentatrice deelt ook graag dit soort momentjes met haar volgers. Zo blijft iedereen weer bij met de laatste ontwikkelingen, uitjes en bezigheden van Marieke.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Met een wijntje of twee luidt Marieke Elsinga de vakantie in

De knappe presentatrice houdt er wel van om een terrasje te pakken. En daar begint het nu steeds meer het weer voor te worden. Marieke gaat tijdens haar vrije dagen dus vooral genieten van een goed gevuld glas wijn, of misschien wel twee. Gelijk heeft ze! Marieke werkt normaal al hard genoeg, dus ze heeft het wel verdiend om af en toe even een kleine pauze te nemen en te genieten van de rust en het zonnetje. Zolang ze maar niet te veel wijntjes nuttigt, want dan wordt rijden op die bakfiets toch een stukje moeilijker. Misschien dat Marieke deze zomer wel een fietsvakantie doet. Dan reist ze van terras naar terras op zoek naar het meest lekkere wijntje. Marieke zou dat waarschijnlijk een prima idee vinden.

De warme zomer van Marieke Elsinga

Zon, zee en wijn, het klinkt voor Marieke als muziek in de oren. De knappe presentatrice zou prima de hele zomer lang op die manier kunnen ontspannen. Zolang ze haar Instagram ook een klein beetje up to date houdt, zal je haar volgers er in ieder geval niet over horen zeuren. Die zijn veel te druk met het turen naar de mooie foto’s van deze prachtige brunette. In haar zomerse kleding, die toch vaak een beetje dun, kort en strak is, weet Marieke namelijk al haar volgers helemaal in te pakken. Die kunnen geen genoeg krijgen van de presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...