Foto: Marieke Elsinga laat kijker watertanden met diepe inkijk tijdens RTL Boulevard-comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Marieke Elsinga zit weer op haar oude vertrouwde plek. En daar heeft ze best wel een mooie positie.

Marieke Elsinga voelt zich weer op haar plek in strak pakje

De brunette was even invaller bij RTL Boulevard, waar ze zelf jaren presenteerde. Ze stopte daar om met andere projecten bezig te gaan. die andere projecten flopten tot nu toe allemaal een beetje. Misschien lonkt er toch een definitieve comeback? Marieke Elsinga leek wel érg comfortabel tijdens haar comeback bij RTL Boulevard. Ze had speciaal voor de uitzending ook een heerlijk pakje aangetrokken om ervoor te zorgen dat de kijkers wat te genieten hadden naast de gebruikelijke uitzending.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga trekt bijna al haar kleding uit tijdens vlug tripje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Wat ziet Marieke Elsinga er in haar paarse pakje toch waanzinnig uit

De buitengewoon knappe presentatrice weet haar volgers in ieder geval wel weer ontzettend blij te maken. Ze plaatst het kiekje natuurlijk om even aan te geven dat ze haar werk bij RTL Boulevard toch wel een klein beetje mist. Maar wat ze ook doet is haar volgers belonen met een prachtige nieuwe foto, waar ze alleen maar van kunnen smullen. Marieke Elsinga heeft een lijf zo mooi, dat je er wel van moet genieten. Al helemaal als ze dan ook nog eens van die strakke pakjes draagt. Dan kan je niet anders dan erbij watertanden. Marieke weet zichzelf dankzij het plaatje in haar paarse outfit weer in een perfect daglicht te zetten.

Marieke Elsinga heeft heimwee naar RTL Boulevard

De zeer aantrekkelijke dame heeft wel een klein beetje heimwee naar het bijzondere programma. Daar heeft ze namelijk de meest leuke herinneringen aan. En daarom is ze ook zo blij dat ze weer eventjes achter de desk mag staan van het programma. Zo komen al die mooie herinneringen weer terug. Marieke denkt ook waarschijnlijk met veel plezier terug aan haar werk bij RTL Boulevard. Zou een comeback er dan toch nog inzitten voor de brunette? Waarschijnlijk op de korte termijn niet, maar we kunnen natuurlijk op het beste hopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga nog steeds zeer gelukkig met haar werk bij QMusic

De aantrekkelijke presentatrice is nog steeds zeer gelukkig met haar werk bij QMusic. Daar mag ze op de radio nog altijd de leukste programma’s in elkaar draaien. En dat zorgt ervoor dat Marieke in ieder geval het nog wel even uithoudt. De knappe dame mag gelukkig doen wat ze het leukste vindt en dat is mooie verhalen ophouden aan de radio. Haar luisteraars zijn ook altijd geïnteresseerd in wat Marieke te vertellen heeft. Met haar verhalen weet ze haar volgers in ieder geval altijd te boeien. Je hoeft je met deze knappe brunette achter de knoppen je niet zorgen te maken dat je een saai verhaal zal horen. Marieke is daarmee de ideale dame voor QMusic. En ze doet het met haar prachtige lichaam ook nog eens goed in de promotie van de zender.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.