Foto: Marieke Elsinga knalt uit sportkleding tijdens ultieme workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zwaarste week van het jaar breekt aan voor Marieke Elsinga. Geen wonder dat de radio-dj heel snel nog even de sportschool induikt. Daar gaat Marieke zó tekeer, dat we vrezen voor haar kleding…

Ook dit jaar laat

Marieke Elsinga in voorbereiding op Qmusic Escape Room

Vorig jaar zat Marieke Elsinga dik 75 uur vast in de Qmusic Escape Room. Niet ontzettend lang, zeker als je het vergelijkt met hoe lang radio-dj’s vroeger vastzaten in het glazen huis. Toch zijn Marieke en haar collega’s wel veel actiever dan hun 3FM collega’s ooit waren. In de Qmusic Escape Room wordt er namelijk constant scherpte van je verwacht. Kijkers kunnen in principe niks voorzeggen, dus moeten de dj’s het met elkaar en hun muzikale kennis doen. De opdrachten zijn flink uitdagend, en moeten tot overmaat van ramp ook nog eens met elkaar in verband gebracht worden. Wie Marieke Elsinga een beetje kent, weet dat ze een chaoot eerste klas is. Dat logisch denken en vol innerlijke rust puzzels oplossen is er voor haar niet bij!

Lees ook: Marieke Elsinga staat voor schut door hilarische foto uit privé-collectie 

Marieke Elsinga deelt foto van harde arbeid in de sportschool

Omdat Marieke Elsinga dus alle hulp van buitenaf kan gebruiken voor ze de zware taak krijgt om de Qmusic Escape Room op te lossen, besluit ze vooraf nog even al haar overtollige energie te gebruiken om uit te razen in de sportschool. Als je naar de foto en andere beelden kijkt, kan je alleen maar concluderen dat haar workout ronduit indrukwekkend is. Niet alleen om haar outfit, waar ze vanwege de hoge snelheid soms bijna uit lijkt te knallen. Ook de hoeveelheid oefeningen die ze achter elkaar doet dwingen respect af!

Het geheim van de ultieme turbo-workout van Marieke

Haar mooie figuur komt Marieke Elsinga niet aangewaaid. Dat betekent dat de radio-presentatrice extra hard haar best moet doen in de sportschool om goed voor de dag te komen. Daar komt haar onuitputtelijke energievoorraad ontzettend goed van pas. Het mag dus geen verrassing zijn dat Marieke in de sportschool helemaal los gaat. Als je bovenstaande beelden bekijkt zie je dat ze onophoudelijk bezig is om bepaalde spiergroepen te trainen. Zo is ze optimaal voorbereid op emotionele explosies die ongetwijfeld gaan komen in de escape room. Vorig jaar ging Marieke bijvoorbeeld al flink tekeer:

Omdat ze als radio-dj een zittend beroep heeft, is er vooral één paar spieren dat ze eigenlijk altijd aanspreekt tijdens haar sportsessies. Ze doet dan een elastiek om de benen, en traint vervolgens intensief haar ‘glutes’ met om-en-om strekkingen. Uiteindelijk knalt ze er ook nog in een razend tempo een aantal squats uit. Omdat de beelden versneld zijn afgespeeld, lijkt het misschien nog wel duizelingwekkender dan het eigenlijk is! Zo blijft Mariekes zitvlak superfit, ondanks dat ze veel op stoelen steunt. Hoe deze oefeningen haar in de escape room gaan helpen moet nog blijken, maar ze gaat in ieder geval uitgelaten en topfit haar uitdaging tegemoet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.