Foto: Marieke Elsinga knalt uit sportkleding tijdens ultieme workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zwaarste week van het jaar breekt aan voor Marieke Elsinga. Geen wonder dat de radio-dj heel snel nog even de sportschool induikt. Daar gaat Marieke zó tekeer, dat we vrezen voor haar kleding…

Ook dit jaar laat

Lees ook: Marieke Elsinga staat voor schut door hilarische foto uit privé-collectie 

Marieke Elsinga deelt foto van harde arbeid in de sportschool

Omdat Marieke Elsinga dus alle hulp van buitenaf kan gebruiken voor ze de zware taak krijgt om de Qmusic Escape Room op te lossen, besluit ze vooraf nog even al haar overtollige energie te gebruiken om uit te razen in de sportschool. Als je naar de foto en andere beelden kijkt, kan je alleen maar concluderen dat haar workout ronduit indrukwekkend is. Niet alleen om haar outfit, waar ze vanwege de hoge snelheid soms bijna uit lijkt te knallen. Ook de hoeveelheid oefeningen die ze achter elkaar doet dwingen respect af!

Het geheim van de ultieme turbo-workout van Marieke

Haar mooie figuur komt Marieke Elsinga niet aangewaaid. Dat betekent dat de radio-presentatrice extra hard haar best moet doen in de sportschool om goed voor de dag te komen. Daar komt haar onuitputtelijke energievoorraad ontzettend goed van pas. Het mag dus geen verrassing zijn dat Marieke in de sportschool helemaal los gaat. Als je bovenstaande beelden bekijkt zie je dat ze onophoudelijk bezig is om bepaalde spiergroepen te trainen. Zo is ze optimaal voorbereid op emotionele explosies die ongetwijfeld gaan komen in de escape room. Vorig jaar ging Marieke bijvoorbeeld al flink tekeer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Omdat ze als radio-dj een zittend beroep heeft, is er vooral één paar spieren dat ze eigenlijk altijd aanspreekt tijdens haar sportsessies. Ze doet dan een elastiek om de benen, en traint vervolgens intensief haar ‘glutes’ met om-en-om strekkingen. Uiteindelijk knalt ze er ook nog in een razend tempo een aantal squats uit. Omdat de beelden versneld zijn afgespeeld, lijkt het misschien nog wel duizelingwekkender dan het eigenlijk is! Zo blijft Mariekes zitvlak superfit, ondanks dat ze veel op stoelen steunt. Hoe deze oefeningen haar in de escape room gaan helpen moet nog blijken, maar ze gaat in ieder geval uitgelaten en topfit haar uitdaging tegemoet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.