Foto: Marieke Elsinga heeft staart tussen de benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga begint na haar burn-out langzaam weer op gang te komen. Haar nieuwste teken van leven is een opvallende foto, met een staart tussen haar benen. Zou ze toch nog een beetje bang zijn voor een terugkeer?

Marieke Elsinga had het laatst even veel te druk voor al haar werkactiviteiten. Zo druk zelfs dat ze de druk niet meer aankon en plots alles maar liet vallen. We konden dus wel spreken van een lichte (of juist zware) burnout. Marieke merkte dat het allemaal niet meer zo soepel ging in haar hoofd en ze wou ook weer is een keertje uitslapen. Maar zo lang heeft ze niet nodig gehad gelukkig om te herstellen van haar veel te drukke werkleven bij onder andere de Q-music ochtendshow en RTL Boulevard. De presentatrice laat zien dat ze er weer zin in heeft. Ze is weer online gekomen en laat eerst maar is duidelijk weten nog altijd te relaxen. Dit keer in de zon met haar kat. Heel Nederland weet gelijk dat ze niet meteen weer het werkleven van voorheen gaat oppakken. Dit gaat in fases natuurlijk. Eerst weer even wennen aan het leven als Instagrammer. Daarna volgt er meer activiteit in haar leven. Zien we een hele nieuwe, rustige Marieke vanaf nu?

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga voor het eerst weer in beeld na lange afwezigheid

Uitgebluste Marieke Elsinga start weer

Heel Nederland schrok een maand terug nog toen de altijd zo vrolijke Marieke opeens besloten had de stekker er tijdelijk uit te trekken. We konden even niet meer van het Q-music ochtendmens genieten bij het radiostation. Het was tijd voor een welverdiende en noodzakelijke break. Wat ze allemaal gedaan heeft tijdens haar rustperiode is nu duidelijk. Haar kat entertainen bijvoorbeeld. En in de zon een gezond kleurtje kweken bij zichzelf. Maar nu begint dat te vervelen en wil Marieke weer terug op beeld. Ze begint rustig met haar benen en huisdier en bouwt dit geleidelijk op.

Marieke Elsinga weer nog meer plannen?

Zoals altijd had de presentatrice voor zichzelf meerdere taken die ze moet volbrengen. Zo was ze dit jaar al bezig met tv en de radio. De programma’s, I Can See Your Voice en RTL Boulevard en hiernaast ook nog haar bijbaan bij de radiozender Qmusic namen al haar tijd in beslag. Marieke vond dit takenpakket toch net ietsjes te veel worden en alle eisen haalden het plezier uit haar werk. Al hield ze haar burn out wel goed verborgen achter haar leuke glimlach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke doet het weer

Marieke Elsinga is inmiddels ook weer de 35 gepasseerd. Een leeftijd waarbij vaker dingen zoals burnouts en carrièreperspectieven gaan opspelen. Gelukkig weet ze nu beter. En gaat ze taak voor taak, stuk voor stuk oppakken. Dat in plaats van alles in een keer doen. Onlangs kreeg haar programma RTL Boulevard al goed nieuws. De datum van haar doorstart op tv is bekend:  op 17 mei start ze met met de opnames van Fout maar Goud, dat wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Ze heeft dus nog even de tijd om de kat goed te verzorgen en nog meer kracht terug te winnen. Als ze maar oppast, want weer lijkt het erop dat ze meerdere dingen tegelijk wil aanpakken.

Presentatrice weet niet van ophouden

“Uitslapen, lummelen en leuke dingen doen” zei Marieke een maand geleden nog. Haar rustschema lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen. Nu is het wederom tijd om de sandalen in te wisselen voor de werkschoenen van voorheen, de microfoon op te pakken en de wekker op een uurtje of 05:00 in de ochtend te zetten. Zodra die routine er weer in zit en ze haar draai weer heeft gevonden moet het vast allemaal weer lukken in haar werkleven. Marieke lijkt er weer tegenaan te kunnen. Er rest alleen nog een vraag: wie gaat de kat verzorgen?

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.