Foto: Marieke Elsinga voor het eerst weer in beeld na lange afwezigheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga laat na een lange tijd eindelijk weer een keer van zich horen. En het gaat gelukkig goed met de knappe presentatrice. 

Marieke heeft last van een burn-out en daardoor kan ze op het moment dus even wat minder werken. Je ziet en hoort dan ook weinig van de knappe presentatrice. En waar Marieke eerst nog wel eens het een en ander op haar Instagram zette, was het daar de afgelopen tijd ook ijzig stil. Maar Marieke doorbreekt nu eindelijk de stilte. En dat doet ze met een ontzettend leuke foto. Daarop valt te zien dat het gelukkig goed gaat met de beeldschone brunette. Ze geniet lekker in de zon.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga deelt vies toiletverhaal in radiostudio

Marieke lijkt echt optimaal te genieten op zonnige foto

Het doktersadvies wordt door Marieke goed opgevolgd. Marieke moest namelijk flink wat rust houden en even aan zichzelf denken. En dat lijkt goed te lukken als je de zonnige foto zo ziet. Marieke geniet van haar rust met het zonnetje in de rus en een drankje in de hand. Er is bijna geen betere manier om bij te komen. Als je de foto zo ziet dan lijkt het net alsof Marieke op vakantie is en niet verplicht aan het ontspannen is geslagen. Nu zijn foto’s altijd verraderlijk, maar zo te zien lijkt het in ieder geval de goede kant op te gaan met de Marieke.

Marieke ziet bijna niks door enorm grote, donkere glazen

Je gaat je wel afvragen hoe Marieke in hemelsnaam nog iets kan zien met zo’n enorm grote zonnebril. Met glazen die bijna zo groot zijn als haar hand zou je verwachten dat Marieke het gewicht van haar bril niet eens meer omhoog kan houden. Dat blijkt gelukkig wel mee te vallen. Maar is het blikveld van Marieke zo niet veel te donker? Daarbij lijkt het erop dat ze binnen zit, waarom heeft ze dan een hele grote zonnebril op haar snufferd zitten? Het zijn vragen waar we waarschijnlijk niet snel antwoord op zullen krijgen. De bril staat Marieke dan wel weer heel goed, alleen hij valt wel meteen op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke deelt reden van haar afwezigheid

Je hebt ongetwijfeld de post van Marieke gezien op haar Instagram, maar als je hem gemist hebt, kan je hierboven hem nog teruglezen. Daarin beschrijft Marieke precies waarom ze nu een stapje terug doet. En dat is heel dapper van Marieke om voor zichzelf te kiezen. Ze doet het ook deels voor haar luisteraars en volgers. Die willen natuurlijk Marieke van haar beste kant zien en dat kan niet als ze zichzelf helemaal de stress in werkt. Voor iedereen is het dus beter dat Marieke een stapje terug doet. Zo kan ze na haar herstel nog betere programma’s maken. Dan krijg je opeens een hele andere Marieke te zien. En die Marieke gaat een geweldige indruk maken. Maar voor nu, eerst even rustig genieten van haar sapje. Dat heeft Marieke ondertussen wel verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..