Foto: Marieke Elsinga heeft last van chagrijnige bedpartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga zit het niet mee. Ze heeft ontzettend veel last van een bedpartner met een verschrikkelijk humeur. Kijk maar mee!

Presentatrice Marieke Elsinga weet wel hoe ze haar vrije dag moet doorbrengen. Dat doet ze het liefste in bed. En dan maakt ze ook nog eens een hele fotocollage vanuit haar slaapkamer. Dat is natuurlijk wel leuk, zeker voor haar volgers. Die smullen van alles wat de brunette online zet. Toch is er iemand die de sfeer een beetje verpest. De bedpartner van Marieke Elsinga heeft namelijk absoluut geen zin in al die ongein op de vroege morgen. Haar kat gooit roet in het eten en trekt een ontzettend chagrijnige blik, zoals alleen de kat van Marieke Elsinga dat kan. Kijk maar mee op de foto’s hieronder om te zien hoe dat is.

Lees ook: Foto: Hongerige Marieke Elsinga betast collega’s op ongewenste plekken

De poes van Marieke Elsinga is op de foto gezet

Marieke probeert rustig van haar vrije dag te genieten. Maar dat gaat niet, want bovenop haar ligt de meest chagrijnige poes die je ooit gezien hebt. Dat kan toch niet fijn slapen zo. Marieke lijkt er minder moeite mee te hebben. Haar vriend heeft in ieder geval wat leuke kiekjes gemaakt om te laten zien hoe het er iedere dag aan toe gaat. als je die foto’s zo ziet, dan zou je niet verwachten dat de kat van Marieke haar ook daadwerkelijk mag. Die ziet er zo nors uit. Maar niks is minder waar, want Marieke en haar kat hebben een ongelooflijk goede band met elkaar. Ze heeft het beestje dan ook al heel lang. Die heeft alleen zijn blik niet zo mee. Het is blijkbaar een heel lief diertje verder, aldus Marieke.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga zoekt stiekem Kim-Lian van der Meij op achter de schermen

Je gsziet duidelijk wie de baas is bij Marieke Elsinga thuis

Je hoort wel eens vaker dat wanneer mensen katten nemen, die dieren eigenlijk de baas zijn in huis en dat de mensen niet zo heel erg veel te vertellen hebben. Dat lijkt in het geval van Marieke Elsinga ook zo te zijn aan de foto’s te zien. De brunette moet wijken voor haar kat, die besloten heeft dat haar bed zijn nieuwe favoriete plek is. Maar Marieke geeft zich niet zomaar gewonnen. Ze blijft stug liggen en slaapt gewoon verder. Dat is nog eens doorzettingsvermogen.

Marieke Elsinga beleeft verder nog een rustige dag

Toen Marieke eenmaal wakker was en met veel moeite de kat had verplaatst, kon ze genieten van haar vrije dag. En dat ging eigenlijk best goed. De brunette maakte nog even een mooie foto voor haar volgers om hen ook een stukje blijer te maken. Deze dame ziet er toch een partij goed uit, zelfs in haar casual outfit. Marieke weet precies wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar volgers helemaal betoverd raken van haar mooie looks. Met deze foto heeft ze dat zeker weer voor elkaar gekregen. En dat kost haar niet eens veel moeite.

Marieke Elsinga heeft nog meer leuke foto’s op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Marieke Elsinga, dan moet je even naar Instagram toe. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...