Foto: Marieke Elsinga gaat bijna onderuit dankzij haar enorme heuvel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga begint de zwangerschap nu pas echt te ervaren, met haar grote buik. Alleen gaan zij en haar grote heuvel bijna onderuit. 

Marieke Elsinga is natuurlijk al even zwanger en dat begint nu eindelijk haar gewone leven een beetje te beïnvloeden. Als je zwanger bent moet je natuurlijk continu uitkijken waar je gaat en staat met je grote heuvel. Voor je het weet valt je namelijk om. En dat is niet helemaal de bedoeling. Marieke Elsinga is dus nog voorzichtiger deze dagen. Maar dat voorkomt niet dat ze af en toe een beetje onhandig overkomt. Gelukkig is er nog niks gebeurt.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga gooit benen wijd tijdens flinke inspanning

Met haar grote buik begeeft Marieke zich op gevaarlijke straten

Ze durft wel, die Marieke Elsinga. Met haar grote buik begeeft ze zich zonder hulp op straat. En de straten van de grote stad kunnen natuurlijk nogal gevaarlijk zijn. Niet omdat er zoveel gevaarlijke types rondlopen, maar omdat een ongeluk nou eenmaal in een klein hoekje zit. Zeker als je zo onhandig bent als Marieke. Zo kan je zomaar een te snel rijdende fietser tegenkomen, of een loszittende steen. Of je loopt tegen een laag paaltje aan waar je dankzij je eigen heuvel niet op hebt kunnen letten. Daarom loopt Marieke ook extreem langzaam en goed uitkijkend over straat. Het zal haar niet gebeuren dat er haar iets overkomt. Ze heeft zelfs extra goed opgelet dat haar veters gestrikt waren, zodat ze ook daar niet over kan struikelen.

Marieke moet voortaan overal op letten

Met een baby in je buik, moet je iets voorzichtiger doen dan voorheen. Daar is de knappe Marieke Elsinga wel inmiddels achter. Ze kan niet alles meer wat ze voorheen deed. Marieke lijkt dat gelukkig goed te snappen en let met elke stap die ze zet goed op haar omgeving. Zo is ze er maximaal van verzekerd dat die grote bult die ze bij zich draagt maximaal beschermd is tegen gevaar. Marieke zal niet zo snel meer iets overkomen.
Marieke is gelukkig nog niet klaar met leuke fotoshoots

Ondanks dat haar buik inmiddels wel erg zichtbaar begint te worden, is Marieke nog niet klaar met allemaal leuke fotoshoots. In tegendeel. Al die leuke foto’s doen Marieke juist nog een beetje knap en verleidelijk voelen, zelfs met haar buikje. En van de voorkant valt het ook nog steeds hartstikke mee wat je aan haar buik ziet, afhankelijk natuurlijk van de kleding. Van de zijkant valt haar zwangerschap echter niet meer te ontkennen.

Marieke blijft volgers op de hoogte houden

Ondanks haar zwangerschap houdt Marieke haar volgers gewoon op de hoogte van alles wat er in haar leven gebeurt. En dat vinden die volgers maar al te leuk. Natuurlijk zal dat met de komst van de baby even wat minder worden, maar dat is ook logisch. Haar volgers genieten voorlopig nog van elk moment dat ze met Marieke kunnen delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!