Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo’n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Marieke Elsinga deelt heerlijk lijf

Fans van Marieke Elsinga weten al bijna alles van de bloedhete radio-host. En hoe kan het ook anders? Niet alleen mogen we regelmatig genieten van de onthullendste gesprekken, maar ook haar Instagram laat weinig aan de verbeelding over. Toch wist ze iedereen zéér positief te verassen met dit recente plaatje. Waar we normaliter mogen genieten van shots van haar leven, kregen we ditmaal een zeer persoonlijk kijkje van haar heerlijke lijf cadeau! En daar valt echt heel wat te smullen!

Lees ook: Foto: Minimaal aangeklede Marieke Elsinga geniet languit in het gras van zonnetje

Marieke Elsinga laat alles zien in niets verhullend sportsetje

Dat Marieke Elsinga lange dagen in de sportschool maakt zal niemand verbazen. Met zo’n figuur moet het wel! Marieke mag dan niet vaak een half ontklede body shot posten, dat de knappe brunette rondingen heeft om van te watertanden zien we ook door haar kleding wel. Toch wist ze ons recent allemaal te verassen. Want zo veel detail van haar afgetrainde lijf zien we niet vaak! Marieke verwende ons namelijk met een niets verhullende spiegelfoto in een werkelijk loeistrak sportpakje. Het is een wonder dat ze er nog in kan bewegen! Het onthullende pakje lijkt namelijk wel op haar huid getekend zo strak en zeker het piepkleine topje laat weinig aan de verbeelding over. Al lijkt dat ook helemaal niet de bedoeling geweest. Marieke beschrijft namelijk trots haar recente sportroutine en dat ze zo lekker in haar vel zit de laatste tijd. En met zo’n heerlijk lijf snappen we dat volkomen!

Volgers Marieke Elsinga gaan wild om diep uitgesneden mini-jurk

Marieke Elsinga lijkt haar fans de laatste tijd wel vaker te verwennen. Dat is met dit heerlijke kiekje meteen wel duidelijk! En dan hebben we het geeneens over haar recente sportfoto. Ondanks dat Marieke er daar ook spectaculair uitziet gaat de kroon toch echt naar dit plaatje. De beeldschone presentatrice mag dan wel vaker in knalrood vertoeven, maar in dit jurkje trok ze wel heel erg de aandacht! En wij weten helemaal waarom. Marieke ziet er namelijk echt uit om van te watertanden in deze onthullende outfit. Van haar duizelingwekkende inkijk tot haar lange strakke benen. Je hart gaat er flink sneller van kloppen! En dat lijkt Marieke zelf ook dondersgoed te weten. Dat is met deze verleidelijke pose wel duidelijk! Werkelijk, als je nog geen fan van Marieke was ben je dat nu zeker!

Marieke Elsinga wordt presentatrice van nieuw spelprogramma The Jump

En fans van Marieke Elsinga hebben zeker een goede timing. We mogen namelijk nog vaker van de beeldige brunette gaan genieten! Zo zal ze binnenkort op de buis verschijnen als presentatrice van een nieuw spelprogramma genaamd The Jump. En wij durven bijna te garanderen dat iedereen daar naar uitkijkt! Als we Marieke mogen geloven is het namelijk een bloedstollende kennisquiz, vol met uitdagende vragen. En mocht je nou onverhoopt daar je aandacht niet bij kunnen houden heb je altijd Marieke nog om naar te staren! Want alleen al na het zien van deze promotieposter knikken onze knieën al bijna. Marieke schittert namelijk in een loeistrak jumpsuit en haalt haar rits wel héél erg naar beneden. Wij kunnen nou al niet meer wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...