Foto: Marieke Elsinga beleeft spannend avondje met blonde vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vijfde kerstdag was voor Marieke Elsinga een erg spannende beleving. Samen met haar blonde vriendin maakte ze er een spannende avond van. 

Marieke Elsinga heeft pret met flinke ballonnen op deze foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Het ziet er zo wel heel gezellig uit bij Marieke op foto

Natuurlijk moest er goed gegeten worden op de avond. En de lekkere hapjes begonnen met een vegan borrelplankje. Dat klinkt natuurlijk best wel als een luxe, dus moest Marieke even de snapchat filters erbij pakken. Zo kon ze zichzelf en haar blonde vriendin veranderen in een soort kopie van Marijke Helwegen, passend bij het decadente kaasplankje. Samen met haar blonde vriendin genoot Marieke intens van de avond. Er werd voornamelijk veel gelachen.

Foto: Wie is Aniika, de vriendin van Marieke Elsinga

De blonde vriendin van Marieke blijkt Aniika te heten. Ze is muzikante van beroep en houdt blijkbaar wel van een leuk feestje. Samen met Marieke ging ze een spannende avond vol gezelligheid, wijn en meidenpraat tegemoet. En Marieke was daar best wel even aan toe. Marieke bewaart de grote feestjes waarschijnlijk voor het einde van de week, maar met Aniika vierde ze alvast een intiem feestje.

Vanwege deze foto moet je de vriendin van Marieke Elsinga in de gaten houden

Er zijn een hoop redenen te bedenken waarom je Aniika in de gaten moet houden. allereerst is ze natuurlijk een goede vriendin van Marieke, dus als je de twee beeldschone dames meer avonturen wil zien beleven, dan kan je best een oogje op haar houden. Maar ook zonder Marieke is Aniika erg interessant om te volgen. Kijk maar naar de volgende foto, dat is meer dan genoeg reden om de knappe zangeres in de gaten te houden vanaf nu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aniika (@aniikamusic)

Marieke en Aniika spelen spannende spelletjes

De avond was nog niet voorbij voor beide prachtige dames. Toen er flink wat wijn in zat, was het tijd voor een spannend spelletje. Alleen niet het soort spelletje waar de meeste volgers op hoopten. De dames sloten de avond af met een potje Memory. Nu is dat natuurlijk niet zo erg, de avond was al spannend genoeg geweest. Met een goed gevoel, en een flinke hoeveelheid wijntjes achter de rug, besloten de twee dames om een einde te maken aan de gezellig avond. Maar volgend jaar zetten ze hoogstwaarschijnlijk deze traditie door. Tegen die tijd viert Marieke waarschijnlijk heel December feest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!