Foto: Marieke Elsinga belandt totaal uitgeput in bed zonder kleertjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Marieke Elsinga is na een lange ochtend werken volledig uitgeput geraakt en heeft geen energie meer! 

Leuke ochtend-selfie van Marieke Elsinga

Het lijkt erop dat Marieke Elsinga na een lange ochtend werken volledig uitgeput is geraakt en geen energie meer heeft om zelfs maar haar kleren uit te trekken. Maar wie kan het haar kwalijk nemen? Na hard werken is het belangrijk om even lekker te ontspannen en bij te komen. En daar lijkt Marieke wel goed in te zijn! Terwijl ze lekker in bed ligt, weet ze zelfs nog een vredig V-teken te maken voor haar selfie. Misschien is dat haar manier om te zeggen dat ze het allemaal aankan en dat het wel goed komt. Of misschien is het gewoon een manier om te laten zien dat ze nog altijd cool en trendy is, zelfs als ze zo moe is dat ze niet eens haar kleren uit kan trekken. Hoe dan ook, laten we hopen dat Marieke haar welverdiende rust heeft gekregen en weer opgeladen is voor een nieuwe dag!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt ineens foto zonder bovenkleding

marieke elsinga

Stralende Marieke Elsinga overtreft zichzelf helemaal!

Marieke Elsinga straalt als nooit tevoren na zichzelf helemaal te hebben opgedoft. Met haar zwarte pantalons en luchtige blouse met fleurige bloemenpatronen is ze helemaal klaar voor een zonnige dag! Haar haar zit perfect in model en haar make-up is on point. Ze kan de wereld aan en dat straalt ze uit! Met haar zelfverzekerde blik en stralende glimlach kan niemand om haar heen. Zelfs haar planten lijken mee te genieten van haar aanwezigheid, want ze staan er frisser bij dan ooit tevoren. Het lijkt wel alsof Marieke de kracht heeft om alles wat ze aanraakt te laten bloeien. Ze neemt nog snel even een selfie om dit moment vast te leggen en haar volgers te laten zien hoe fantastisch ze eruit ziet. En gelijk heeft ze, want dit moment mag gezien worden!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga waait bijna weg in opengeknoopte blouse

Marieke Elsinga helemaal in love met haar kitten

Marieke Elsinga heeft haar liefde voor dieren weer eens laten zien! Ze is namelijk op bezoek geweest bij de Dierenopvang Amsterdam om daar te helpen met de kittens. En dat was hard nodig, want er waren er weer veel te veel. De schattige bolletjes wol worden opgevangen en in pleeggezinnen geplaatst, waar ze met liefde worden verzorgd tot ze oud genoeg zijn om geadopteerd te worden. Marieke heeft haar handen uit de mouwen gestoken en geholpen bij het verzorgen van de kleine katjes. En dat heeft ze natuurlijk niet zomaar gedaan. Ze heeft haar mooiste kleren aangetrokken om de kittens een beetje extra liefde te geven. Met haar liefdevolle blik en zachte aanrakingen heeft ze de kittens helemaal doen opfleuren. Wie weet gaat Marieke binnenkort wel een kitten adopteren en wordt haar huis nog meer gevuld met liefde en kattenkwaad. We kunnen in ieder geval niet wachten om de schattige foto’s te zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...