Foto: Malou Petter laat volgers meegenieten van privéfoto’s strandvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze nieuwslezeres laat zich niet in verhullende pakjes hijsen op haar zonvakantie. Het liefst zou ze niks aantrekken…

Malou Petter geeft volgers een lekkere verrassing

Om altijd maar voor de camera te moeten staan, zal op een gegeven moment wel even gaan vervelen, toch? Daar denkt Malou Petter anders over. Deze prachtige nieuwslezeres doet maar al te graag verslag en heeft de baan van haar dromen. Tóch kan je droombaan soms ook best uitputtend zijn. De beeldschone journaliste heeft er daarom voor gekozen om haar jaar te beginnen met een goede sfeer en opgeladen batterij. Ze heeft daarom even de zon opgezocht in Thailand. Geen zorgen, ze is niet ineens verdwenen. Ze deelt namelijk gewoon nog haar vakantie kiekjes met haar volgers op sociale media. Daar plaatste ze laatst ineens een verrassende foto. Ze zat heerlijk op het strand in haar zwemkleding te genieten van de zon, toen ze besloot om een selfie te maken. Ze gaat rechtop zitten, trekt haar knieën op, lacht lief naar de camera en ‘klik’. “Die gaat op Instagram”, dacht ze vast. Iedereen die haar volgt op Instagram was hartstikke blij met dat besluit van de prachtige Malou. Ze heeft een nietsverhullende top aangetrokken en heeft de foto ietwat van bovenaf gemaakt. Zo geeft ze haar fans het perfecte zicht op haar mooie heuvels. Wat een heerlijke foto, Malou!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Malou Petter (@malou_petter)

Malou Petter draagt luchtig jurkje voor de camera

Wanneer je journaliste bent, kun je haast niet stil blijven zitten. Je bent altijd bezig met een verhaal en jaagt je bewijzen achterna. Zo doet Malou dat ook. Voor haar werk zit ze soms achter een bureautje, maar soms stapt ze er ook voor in een vliegtuig. Onlangs plaatste ze twee foto’s op haar Instagram waarop blijkt dat ze voor haar baan naar Griekeland is gegaan. Op de eerste foto zie je op de voorgrond een grote camera en ander personeel. Malou verstopt zich achter het apparatuur, maar is zeker nog te zien in haar heerlijke, blauwe jurkje. Op de tweede foto kunnen we wat beter genieten van deze mooie journaliste. Ze laat zich vanaf de zijkant fotograferen en in haar dunne, luchtige, blauwe jurkje zijn haar rondingen goed te zien. De kleur staat haar fantastisch en de stof ziet eruit alsof het zijdezacht aanvoelt. Wat een prachtige foto van een prachtige vrouw in een prachtig land!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Malou Petter (@malou_petter)

Malou Petter deelt heerlijke zomerkiekjes

Als je Malou Petter een beetje kent dan weet je één ding heel zeker over haar: Ze is dol, maar dan ook écht dol, op reizen. Iedereen die haar wel eens tegenkomt op sociale media weet dat ook. Regelmatig komen er allerlei vakantiefoto’s voorbij. Eventjes geleden was het weer feest; de badpakfoto’s kwamen weer tevoorschijn. Malou fotografeerde zichzelf in haar nietsverhullende zwemkleding. De tekst die ze erbij schreeft luidt: “Nu al heimwee naar die zwoele zomer.” Heerlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Malou Petter (@malou_petter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!