Foto: Maan de Steenwinkel slurpt gretig in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is lekker aan het ontspannen samen met haar ouders in Italië. De zangeres laat zien hoe ze in een luchtig zomerjurkje geniet van haar spaghetti. 

Na een paar drukke weken voor Maan de Steenwinkel is ze eindelijk klaar voor wat ontspanning. De zangeres heeft veel optredens achter de rug, waaronder meerdere shows van de Vrienden van Amstel. Maar nu, mag ze lekker ontspannen, en dat doet ze samen met haar ouders bij het Comomeer in het altijd mooie Italië.

Maan de Steenwinkel slurpt in luchtig jurkje

Zo plaatst Maan de Steenwinkel ook een leuk kiekje van haar tijd in het land van pizza & pasta. Van dat laatste, had ze ook optimaal gebruik van gemaakt. Op de foto is te zien hoe Maan een goed bord met spaghetti voorgeschoteld krijgt. Met een lekkere alcoholische versnapering poseert ze voor de foto, die gemaakt wordt door niemand minder dan haar moeder. In plaats van vriendinnen Luna & Levine, koos de zangeres er nu dus voor om haar ouders mee te nemen. Op de eerste foto die de brunette deelt, is zelfs haar vader ook nog eens te zien. En het is natuurlijk warm in Italië, dus Maan heeft dan ook gekozen voor haar meest luchtige outfit. De zangeres kiest voor een mooi geel jurkje, die lekker doorwaait. De drie gaan dus lekker chique uit eten, want na een paar drukke weken heeft Maan dat wel verdiend. “Even rust met papa en mama“.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt foto vanuit bad na uitputtingsslag

Maan de Steenwinkel deelt drukke planning 2022

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een foto op Instagram. Op deze foto was haar hele festival-planning te zien voor 2022. En het zal je niet verbazen, Maan heeft wederom een drukke planning voor de boeg. Waar de brunette al een drukke tijd achter de rug heeft, heeft ze nu ook veel te doen in de toekomst. Ze heeft al veel shows met de Vrienden van Amstel achter de rug, en met de Streamers. Maar nu gaat ze veel optreden in haar eentje, op verschillende festivals. “FESTIVALS 2022, wie zie ik waar?“. Zo treed ze onder andere op bij Parkpop, Julianapop, Pinkpop, Huntenpop en Freshtival. Maar dit is slechts één derde van wat er allemaal op de planning staat voor de zangeres. Maan heeft er in ieder geval veel zin in.

Maan de Steenwinkel pakt wederom award

Dat Maan de Steenwinkel lekker gaat, mag geen verrassing meer zijn. De zangeres heeft al meerdere awards binnen gesleept, en is voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Nu deelt ze via Instagram dat ze wederom een award heeft binnen mogen slepen, en wat voor één. De brunette heeft namelijk een Buma award gewonnen, samen met Snelle voor het nummer Blijven Slapen. Hoeveel awards deze twee al hebben gewonnen samen, is niet meer te tellen. Maan deelt het via Instagram. Ook nam ze haar twee beste vriendinnen mee, die inmiddels ook niet meer geheel onbekend zijn, Luna en Levine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!