Foto: Maan de Steenwinkel showt luchtig topje op warmste dag ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een overvloed aan verleidelijke pakjes, maar op de heetste dag van het jaar draagt ze een bijzonder luchtig topje. 

Zangeres Maan de Steenwinkel weet wel hoe ze de verkoeling op moet zoeken. Op de heetste dag van het jaar heeft ze haar meest luchtige topje aangetrokken. En haar fans zijn daar natuurlijk dolblij mee. Die kunnen Maan weer bekijken hoe ze haar het liefste zien, in een zo verleidelijk mogelijk pakje. En Maan is dan ook de moeilijkste niet. Die trekt gerust de strakke pakjes aan als ze denkt dat die leuk gevonden worden door haar publiek. Natuurlijk gaat Maan niet over de grens, maar ze zoekt hem zeker wel op. Dat vindt de zangeres juist zo spannend aan al die verschillende outfits.

Lees ook: Foto: ‘Kreunende’ Maan de Steenwinkel drinkt heetste drankje ooit

Maan de Steenwinkel is verliefd op foto van strak topje

Op haar Instagram laat Maan even zien wat zij vandaag de hele dag heeft gedragen. En dat is een bijzonder strak topje. Dat moet zeker wat verkoeling hebben gegeven op de warme dag. Maar Maan is gelijk enorm verliefd geworden op het topje. Dat is ook makkelijk te verklaren, er zijn namelijk maar weinig kledingstukken waar Maan de Steenwinkel er zo goed in uit zag. Maan gaat dit strakke topje dan ook zeker vaker dragen. Dat moet ze haast wel, want anders worden haar fans helemaal gek. Die zijn namelijk inmiddels gewend geraakt aan de outfit en willen niet anders dan Maan live in het strakke topje zien. Maan kan natuurlijk niet altijd dit strakke topje dragen, maar ze heeft duidelijk de smaak te pakken. Misschien dat ze nog wel meer van dit soort kledingstukken koopt de komende tijd om haar volgers gerust te stellen.
Maan imponeert met foto van blote armen

Mouwen daar doet Maan niet maar aan. Dat lijkt er in ieder geval op als je de laatste paar outfits van de blonde zangeres erbij pakt. Maan heeft tegenwoordig alleen nog maar strakke hemdjes en topjes aan en laat alles wat haar armen bedekt in de kast liggen. Gelijk heeft ze, want daar is het momenteel ook helemaal het weer niet voor. Het is nu veel beter om zo min mogelijk stof over je heen te hebben zitten. Zo is er minder kans op oververhitting. Helemaal als je op een podium moet staan en dag in, dag uit, moet presteren, is het fijn om niet al te veel warme kleding te dragen.

Maan komt de zomer wel door met nieuwe kleding

Met haar verkoelende pakjes komt Maan de warme zomer wel door. Ze moet nog even kijken wat ze de rest van de zomer gaat dragen, maar als haar laatste foto’s enigszins een indicatie zijn van wat ze wilt doen met haar kledingkast, dan zullen de komende maanden erg interessant worden. Maan gaat namelijk voor de zeer onthullende kleding.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!