Foto: Maan de Steenwinkel showt haar lijf in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is niet vies van een feestje en trekt hiervoor haar mooiste kleding uit de kast. Het zonnetje scheen en Maan besloot een flinterdun topje aan te trekken!

Maan de Steenwinkel straalt in dun topje

Het is altijd de vraag met Koningsdag wat voor weer het gaat worden. Heel Nederland hoopt op een beetje zon zodat het een vrolijke dag kan worden en je niet helemaal verregend. Ook Maan de Steenwinkel was waarschijnlijk erg blij met het weer van dit jaar en besloot daarom alles uit de kast te halen. Wellicht had Maan het shirtje al weken klaar liggen en was het nu dan eindelijk tijd om hem aan te trekken. De brunette draagt een heel dun oranje shirtje zonder mouwtjes. Wel zit er een soort capuchon aan het shirtje vast die Maan over haar hoofd draagt. Het lijkt bijna alsof Maan zich wou indekken voor eventuele regen op Koningsdag. Het shirtje is uiteraard oranje en heeft als speciale touch ook nog allemaal glitters. Het is een erg dun stofje dus Maan zal het niet enorm warm hebben gehad. Hopelijk had de zangers dus nog een jasje meegenomen. De foto is gemaakt in Breda en Maan kijkt zwoel in de camera.

Maan de Steenwinkel in bijzondere jurk

Het is voor een ster als Maan de Steenwinkel altijd weer de vraag wat je moet aantrekken naar alle premières en uitreikingen. De rode loper is nou eenmaal erg belangrijk, want je wordt natuurlijk van alle kanten gefotografeerd. Maan maakt zich waarschijnlijk vaak druk over wat ze aan moet trekken om er goed en stijlvol uit te zien. Nu staan heel veel dingen Maan ontzettend goed dus dat scheelt een hoop. Dit keer moest Maan een outfit uitkiezen voor de NPO3fm awards. Hiervoor koos Maan voor een bijzondere jurk die zeker opviel. Zo is het een soort groen beige jurk met heel veel grote plooien. De jurk is erg extravagant maar niet per se het meest charmant voor een jonge vrouw als Maan. Wat wél leuk is aan de outfit is dat de jurk erg kort is en Maan dat heeft gecombineerd met knalrode laarzen. De laarzen hebben een flinke hak en komen tot boven aan Maan haar kuiten. Hierdoor wordt het toch erg speels.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel deelt eerste foto’s met nieuwe vriend

Maan de Steenwinkel gaat los op podium

Het is altijd een plezier om naar Maan de Steenwinkel haar optredens te kijken. De zangeres gaat er altijd helemaal voor en gooit haar dansmoves graag in de strijd. Sinds het nummer Stiekem is uitgekomen met de jongens van Goldband is Maan regelmatig met hun op het podium te zien. Dan vliegen de vonken er helemaal vanaf want Maan is natuurlijk samen met een zanger uit de band, Karel. Zo is ook te zien op onderstaande fotoreeks dat Maan helemaal los gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...