Foto: Maan de Steenwinkel showt haar lijf in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is niet vies van een feestje en trekt hiervoor haar mooiste kleding uit de kast. Het zonnetje scheen en Maan besloot een flinterdun topje aan te trekken!

Maan de Steenwinkel straalt in dun topje

Het is altijd de vraag met Koningsdag wat voor weer het gaat worden. Heel Nederland hoopt op een beetje zon zodat het een vrolijke dag kan worden en je niet helemaal verregend. Ook Maan de Steenwinkel was waarschijnlijk erg blij met het weer van dit jaar en besloot daarom alles uit de kast te halen. Wellicht had Maan het shirtje al weken klaar liggen en was het nu dan eindelijk tijd om hem aan te trekken. De brunette draagt een heel dun oranje shirtje zonder mouwtjes. Wel zit er een soort capuchon aan het shirtje vast die Maan over haar hoofd draagt. Het lijkt bijna alsof Maan zich wou indekken voor eventuele regen op Koningsdag. Het shirtje is uiteraard oranje en heeft als speciale touch ook nog allemaal glitters. Het is een erg dun stofje dus Maan zal het niet enorm warm hebben gehad. Hopelijk had de zangers dus nog een jasje meegenomen. De foto is gemaakt in Breda en Maan kijkt zwoel in de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel in bijzondere jurk

Het is voor een ster als Maan de Steenwinkel altijd weer de vraag wat je moet aantrekken naar alle premières en uitreikingen. De rode loper is nou eenmaal erg belangrijk, want je wordt natuurlijk van alle kanten gefotografeerd. Maan maakt zich waarschijnlijk vaak druk over wat ze aan moet trekken om er goed en stijlvol uit te zien. Nu staan heel veel dingen Maan ontzettend goed dus dat scheelt een hoop. Dit keer moest Maan een outfit uitkiezen voor de NPO3fm awards. Hiervoor koos Maan voor een bijzondere jurk die zeker opviel. Zo is het een soort groen beige jurk met heel veel grote plooien. De jurk is erg extravagant maar niet per se het meest charmant voor een jonge vrouw als Maan. Wat wél leuk is aan de outfit is dat de jurk erg kort is en Maan dat heeft gecombineerd met knalrode laarzen. De laarzen hebben een flinke hak en komen tot boven aan Maan haar kuiten. Hierdoor wordt het toch erg speels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel deelt eerste intieme foto’s met nieuwe vriend

Maan de Steenwinkel gaat los op podium

Het is altijd een plezier om naar Maan de Steenwinkel haar optredens te kijken. De zangeres gaat er altijd helemaal voor en gooit haar dansmoves graag in de strijd. Sinds het nummer Stiekem is uitgekomen met de jongens van Goldband is Maan regelmatig met hun op het podium te zien. Dan vliegen de vonken er helemaal vanaf want Maan is natuurlijk samen met een zanger uit de band, Karel. Zo is ook te zien op onderstaande fotoreeks dat Maan helemaal los gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...