Foto: Maan de Steenwinkel propt zichzelf in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We raden iedereen aan Maan in de zomer live mee te maken. Haar opvallende outfits zijn vanwege de hitte extra uitdagend!

Maan de Steenwinkel is weer lekker op tour! We kennen de brunette natuurlijk als een zangeres die regelmatig de grenzen opzoekt op modegebied. In de zomer gaan de temperaturen omhoog, dus is er zelfs voor modieuze Maan niet heel veel andere keus dan minder kleding dragen. Deze noodzaak uit zich in een schitterende outfit!

Maan de Steenwinkel bereidt zich voor in klein topje

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een paar hele opvallende video’s via Instagram. Op deze video’s was namelijk te zien hoe de zangeres zichzelf optimaal aan het voorbereiden was op haar laatste optreden van de dag. Na haar eigen verplichtingen racete ze richting AFAS Live voor een gastoptreden bij Snelle. Ook showt ze via deze video stiekem haar outfit van de dag, waarin ze haar optredens geeft. En één ding is zeker, deze outfit is gedurfd! De zangeres heeft een superstrak topje aan met een schaakbordmotiefje. Ook plaatst ze video’s waarin ze op het podium aan het optreden is. En Maan mag dan misschien een zangeres zijn, maar zingen is zeker niet het enige wat ze doet op het podium. Ze danst zich een ongeluk, en op de video is dan ook te zien hoe ze flink aan het zweten is.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel herken je niet meer terug na opmerkelijk kappersbezoek

Maan de Steenwinkel verwent oude man

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een wel heel pikante foto via Instagram. Op deze foto was namelijk te zien hoe Maan poseerde in een knalgroen glitterpak. Ze lijkt net een pistache-ijsje op deze foto. En dat is toevallig, aangezien de bijeenkomst waarvoor ze deze outfit had aangetrokken, veel te maken had met ijs. Maan ging namelijk richting Cannes voor het grote Magnum-feest. Veel BN’ers en influencers waren hier aanwezig en Maan mocht zelfs optreden. Dit optreden deed de zangeres niet alleen, maar met niemand minder dan Lee Towers. Deze zangers staat bekend om onder andere zijn oude nummer ‘I Can See Clearly Now’. Dit nummer is toepasselijk, want Maan en Lee Towers hebben het besloten te coveren! De clip staat nu online, en Maan lijkt Lee wel te verleiden met al die outfits en blikken richting de zanger. Samen met het koninklijk concertgebouw orkest besloten de twee artiesten om gewoon samen het nummer nog een keer uit te brengen. En met als uitkomst, een lekker nummertje van Maan en Lee. En de outfits van de zangeres liegen er niet om in de clip..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?