Foto: Maan de Steenwinkel herken je niet meer terug na opmerkelijk kappersbezoek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is gekortwiekt. Dit vindt ze natuurlijk fotowaardig en ze deelt haar nieuwe coupe dan ook online. Ze bekijkt hierna rustig de geschokte respons van haar volgers.

Maan de Steenwinkel wilde een keertje helemaal wat anders. Blijkbaar was ze haar lange haren liever kwijt dan rijk en dus vroeg ze aan haar kapster of er een heel stuk af kon. Die was natuurlijk meer dan gewillig om even de tuinschaar door Maan’s lange coupé te halen. Eenmaal klaar een eenmaal thuis voor de spiegel is de zangeres helemaal tevreden met het nieuwe resultaat, maar als BN’er moet je nog wel even aan je volgers laten weten dat je er totaal anders uit ziet. Anders wordt je op straat ook niet meer herkend natuurlijk. Maan bereid haar fans voor en de reacties zijn gelukkig goed. Zo’n grote verandering aan haar uiterlijk is het ook eigenlijk niet, maar je kan als mooie zangeres maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

Maan de Steenwinkel doet altijd wat ze wilt 

Pas nadat de zangeres heeft gekozen voor een nieuw kapsel realiseert ze zich dat ze ook nog te maken heeft met een heel pr-team en managers die haar uiterlijk ook erg belangrijk vinden. Ze moet immers wel herkenbaar blijven en al die centimeters eraf kan wel echt een schok zijn. Gelukkig heeft de (kort)koppige zangeres daar geen boodschap aan en doet ze lekker wat ze wilt. Het besluit past dan ook wel een beetje bij haar rebelse karakter, waar de leuke zangeres ook om bekend staat. Maan heeft echter nog een extra, meer urgente, reden om te kiezen voor dit specifieke korter kapsel.

Maan korter mét goede reden

Haar keuze voor een kortere lengte komt niet geheel uit haarzelf. Ze was een beetje genoodzaakt om wat centimeters eraf te halen en te kiezen voor een nieuwe look. Er bleek een dag eerder iets mis te zijn gegaan met een haarstijltang en haar haren. Die bleken geen beste vrienden en Maan had gelijk spijt van haar eigen “ontplofte” look.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel schaamt zich kapot na wilde nacht

Zangeres schreeuwt om hulp 

Nadat ze zelf het resultaat zag wist ze meteen: “dit is niet goed”. De normaal zo mooi zingende zangeres begon gelijk met schreeuwen om hulp. In dit geval van een kapperszaak in de buurt. Gelukkig was er eentje open. Die had maar een oplossing voor de zangeres met het ontplofte hoofdhaar: een stuk eraf. “Geen probleem”, dacht Maan. Zolang het er maar weer normaal uit ziet. Dit is waarschijnlijk voorlopig de laatste keer dat ze zelf de “kapster” uithangt. Ze laat haar korte haren toch maar over aan de professionele kappers, en focust zich maar weer enkel op zingen en optreden.

Maan krijgt leuke reacties

Op haar Instagram, onder de post vallen alle reacties te lezen. De meeste zijn gelukkig positief. Natuurlijk zit er altijd een criticus tussen, maar die zijn er een heel stuk minder. “Je haartjes zijn zo leuk”, is bijvoorbeeld een van de reacties. Dit experiment/ongeluk is dus meer dan geslaagd voor de zangeres. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!