Foto: Maan de Steenwinkel laat zien tijdens optreden Zwarte Cross

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk optreden gehouden op de Zwarte Cross. En dat zag er bijzonder uit!

De aantrekkelijke zangeres Maan de Steenwinkel laat alles zien

Maan de Steenwinkel laat alles zien op een bijzondere reeks foto’s die ze deelt met haar volgers. Daarop kan je zien hoe Maan aan het optreden is op de Zwarte Cross. En wat nog het meeste opvalt aan die foto’s, dat is toch echt haar bijzondere outfit. Maan staat namelijk helemaal los te gaan in een pakje, waar je haar in kan zien. En dat is natuurlijk toch wel even bijzonder te noemen. Maan weet in ieder geval weer flink de aandacht op zich te vestigen dankzij dit prachtige plaatje. En daarmee zorgt de blondine ervoor dat haar fans de dag van hun leven hebben. Zelfs als je niet op de Zwarte Cross aanwezig was, kan je toch genieten van het pakje van Maan vanwege haar bijzondere foto.

Lees ook: Video: bloedhete Maan de Steenwinkel gaat diep door haar knieën
Maan doet flink gevaarlijk op podium

Behalve dat ze haar aan een heel publiek laat zien, doet Maan de Steenwinkel natuurlijk nog wel meer opvallende dingen op het podium bij de Zwarte Cross. Daar staat het festival nou ook wel een klein beetje om bekend. Maan staat tussen het vuur te dansen en te springen, zonder bang te zijn zelf verbrand te worden. Ze schreeuwt de longen uit haar lijf tijdens het optreden. Deze ruige versie van Maan zag je nog niet vaak eerder terugkomen. Maar het is zeker een versie van de zangeres die wordt gewaardeerd. Maan weet met haar bijzondere optreden toch wel weer flink de aandacht te trekken. Mensen zijn helemaal door het dolle heen met de performance van de knappe zangeres.
Maan de Steenwinkel geeft bijzonder optreden

Het lijkt erop dat Maan steeds meer aan bijzondere optredens doet. Zo was ze laatst ook al aan het spelen met het Metropol orkest. En dat zag er ook zeer bijzonder uit. Maan liet zich tijdens dit optreden wel van een andere kant zien. Haar prachtige ging iets meer bedekt achter een laagje stof, maar dat betekende natuurlijk niet dat de blondine er minder mooi uit zag. Integendeel, Maan de Steenwinkel zag er in haar outfit echt wel weer verrukkelijk uit. En dat terwijl ze meer kleding aan had dan ooit tevoren. Dan blijkt toch maar weer dat de aantrekkingskracht van Maan de Steenwinkel zo groot is dat ze alles kan dragen wat ze wil en nog steeds verleidelijk over kan komen.

De spannende optredens van Maan de Steenwinkel

De komende maanden staan er natuurlijk nog veel meer optredens gepland van Maan de Steenwinkel en als die allemaal zo bijzonder worden, dan hebben haar fans een ongelooflijk leuk vooruitzicht. Maan weet namelijk van al haar optredens een spannende bedoeling te maken met haar verleidelijke pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!