Foto: Maan de Steenwinkel laat gifgroen lichaamsdeel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel imponeert op haar nieuwste foto met haar gifgroene lichaamsdeel. En dat wordt zeker gewaardeerd. 

Elke keer dat Maan de Steenwinkel wat plaatst op haar Instagram dan zit je op het puntje van je stoel van spanning. Want wat gaat de bloedmooie zangeres deze keer weer delen met haar volgers. Is het weer een prachtige foto van een van haar vele verleidelijke pakjes? Of is het misschien een foto waarin ze in een hele aantrekkelijke pose staat? Deze keer is het een foto van een gifgroen lichaamsdeel. En dat wordt absoluut gewaardeerd door haar volgers, maar ze hadden wel op iets meer gehoopt. Ach, je kan niet alles hebben.

Lees ook: Maan de Steenwinkel laat handdoekje vallen op magische strand foto

Maan deelt charmante foto van haar nieuwe nagels

Oké, het had misschien wel wat spannender gemogen van Maan. Maar haar volgers zijn ook hartstikke blij met deze foto van de knappe zangeres. Die beelden zich al helemaal in hoe ze hand in hand lopen met dit prachtige aanhangsel van Maan. Of ze beelden zich hele andere dingen in met de hand van Maan. Wat ze ook doen, blij zijn de volgers van de knappe zangeres in ieder geval met de leuke foto. Groen is ook wel een kleur die Maan goed kan hebben. Wie weet wat ze hierna groen maakt. Haar haren? Haar outfit? waar stopt Maan’s groenzucht?
Groen is duidelijk Maan haar favoriete kleur aan foto te zien

Als je deze foto moet geloven, dan is groen zeker een van Maan haar favoriete kleuren. Ze kan het groene jurkje dan ook erg goed hebben. Het jurkje zorgt ervoor dat Maan haar goed uit komt en dat ze er verleidelijker uit ziet dan ooit. Maan betovert met deze prachtige strandfoto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.