Foto: Maan de Steenwinkel laat gifgroen lichaamsdeel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel imponeert op haar nieuwste foto met haar gifgroene lichaamsdeel. En dat wordt zeker gewaardeerd. 

Elke keer dat Maan de Steenwinkel wat plaatst op haar Instagram dan zit je op het puntje van je stoel van spanning. Want wat gaat de bloedmooie zangeres deze keer weer delen met haar volgers. Is het weer een prachtige foto van een van haar vele verleidelijke pakjes? Of is het misschien een foto waarin ze in een hele aantrekkelijke pose staat? Deze keer is het een foto van een gifgroen lichaamsdeel. En dat wordt absoluut gewaardeerd door haar volgers, maar ze hadden wel op iets meer gehoopt. Ach, je kan niet alles hebben.

Lees ook: Maan de Steenwinkel laat handdoekje vallen op magische strand foto

Maan deelt charmante foto van haar nieuwe nagels

Oké, het had misschien wel wat spannender gemogen van Maan. Maar haar volgers zijn ook hartstikke blij met deze foto van de knappe zangeres. Die beelden zich al helemaal in hoe ze hand in hand lopen met dit prachtige aanhangsel van Maan. Of ze beelden zich hele andere dingen in met de hand van Maan. Wat ze ook doen, blij zijn de volgers van de knappe zangeres in ieder geval met de leuke foto. Groen is ook wel een kleur die Maan goed kan hebben. Wie weet wat ze hierna groen maakt. Haar haren? Haar outfit? waar stopt Maan’s groenzucht?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Groen is duidelijk Maan haar favoriete kleur aan foto te zien

Als je deze foto moet geloven, dan is groen zeker een van Maan haar favoriete kleuren. Ze kan het groene jurkje dan ook erg goed hebben. Het jurkje zorgt ervoor dat Maan haar lichaam goed uit komt en dat ze er verleidelijker uit ziet dan ooit. Maan betovert met deze prachtige strandfoto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.