Foto: Maan de Steenwinkel laat gifgroen lichaamsdeel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel imponeert op haar nieuwste foto met haar gifgroene lichaamsdeel. En dat wordt zeker gewaardeerd. 

Elke keer dat Maan de Steenwinkel wat plaatst op haar Instagram dan zit je op het puntje van je stoel van spanning. Want wat gaat de bloedmooie zangeres deze keer weer delen met haar volgers. Is het weer een prachtige foto van een van haar vele verleidelijke pakjes? Of is het misschien een foto waarin ze in een hele aantrekkelijke pose staat? Deze keer is het een foto van een gifgroen lichaamsdeel. En dat wordt absoluut gewaardeerd door haar volgers, maar ze hadden wel op iets meer gehoopt. Ach, je kan niet alles hebben.

Lees ook: Maan de Steenwinkel laat handdoekje vallen op magische strand foto

Maan deelt charmante foto van haar nieuwe nagels

Oké, het had misschien wel wat spannender gemogen van Maan. Maar haar volgers zijn ook hartstikke blij met deze foto van de knappe zangeres. Die beelden zich al helemaal in hoe ze hand in hand lopen met dit prachtige aanhangsel van Maan. Of ze beelden zich hele andere dingen in met de hand van Maan. Wat ze ook doen, blij zijn de volgers van de knappe zangeres in ieder geval met de leuke foto. Groen is ook wel een kleur die Maan goed kan hebben. Wie weet wat ze hierna groen maakt. Haar haren? Haar outfit? waar stopt Maan’s groenzucht?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Groen is duidelijk Maan haar favoriete kleur aan foto te zien

Als je deze foto moet geloven, dan is groen zeker een van Maan haar favoriete kleuren. Ze kan het groene jurkje dan ook erg goed hebben. Het jurkje zorgt ervoor dat Maan haar lichaam goed uit komt en dat ze er verleidelijker uit ziet dan ooit. Maan betovert met deze prachtige strandfoto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!