Maan de Steenwinkel laat handdoekje vallen op magische strand foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel bewijst maar weer eens dat ze de meest magische persoon van Nederland is. Op het strand doet ze een leuk trucje met een handdoek. 

Bloedmooie zangeres Maan de Steenwinkel weet wel een aantal leuke trucjes met een strandhanddoek. En ze kan niet wachten om die allemaal te laten zien. Een van haar favoriete trucjes is toch echt wel de verdwijntruc. En waar normaal gesproken de handdoek zou verdwijnen in dit leuke en vooral erg spannende trucje, verdwijnt in dit geval vooral Maan zelf. En dat levert best wel een leuk plaatje op, al is het natuurlijk jammer dat je zo minder van Maan te zien krijgt. Gelukkig was het niet de enige zonnige foto die Maan op het internet zette de afgelopen week. Maan deed flink wat stof, of ja, zand eigenlijk, opwaaien met haar foto.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt nieuwe foto’s van zomers tripje
Maan maakt een ongelooflijk lieve vakantie foto met knappe vriendinnetjes

Behalve haar leuke goocheltrucje plaatste Maan nog meer foto’s van haar vakantie. Maan is natuurlijk niet in haar eentje op vakantie. Samen met haar vriendinnetjes heeft ze de reis geboekt. Er zijn alleen nogal weinig foto’s van de drie meiden samen. En dat is eigenlijk wel jammer, want ze zijn samen zo fotogeniek. Ze zouden dus eigenlijk veel vaker met zijn drieën op de foto moeten gaan. Maan in haar eentje is natuurlijk al een feestje om naar te mogen kijken, maar voeg daar twee andere knappe vrouwen aan toe en je hebt echt een wonderschoon plaatje. De vriendinnen van Maan zijn misschien wat minder bekend, maar daarom nog niet minder mooi. Als Maan slim is, dan laat ze haar knappe vriendinnetjes samen met haar het podium op komen elke keer als ze optreed, dan heeft namelijk elke hoek van de zaal iets moois om naar te kijken.
Maan komt er goed vanaf met het schandaal rondom The Voice of Holland

Het drama rondom The Voice of Holland is nog altijd niet uitgeraasd. Toch weet Maan er tot nu toe goed vanaf te komen. Hoewel er nog steeds een hoop geruchten rond gaan met betrekking tot de knappe zangeres en haar voormalig coach Marco Borsato, heeft Maan er vrij stellig afstand van genomen. Volgens haar is er nooit wat gebeurt en was haar tijd bij TVOH erg fijn en ging het volledig om de muziek. Dat is in ieder geval goed om te horen. Misschien dat Maan zich groot houdt, maar het zou zomaar kunnen dat er helemaal niks gebeurt is. Je kan het haar momenteel toch niet vragen, aangezien ze op haar tropische bestemming zit, dus je er zorgen over maken heeft weinig zin. Mocht The Voice ooit terugkeren, dan kunnen ze het beste Maan promoveren tot coach, die kan namelijk alle kandidaten vlekkeloos helpen met werken aan hun talent. En dat zonder drama te veroorzaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...