Foto: Maan de Steenwinkel laat fans watertanden met gruwelijk lekker pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel stond aan de aftrap van haar grootste show tot nu toe. Aan de reactie van haar fans te zien hebben ze intens van haar genoten. Zou dat aan deze outfit gelegen hebben?

Maan de Steenwinkel heeft de grootste show uit haar leven achter de rug. Ze mocht in de Ziggo Dome voor duizenden fans optreden. Tijdens de grootste show van je leven wil je dat alles perfect is. Zo ook het pakje wat je aan doet tijdens het optreden. Aan de reactie van haar fans te zien is dit zeker gelukt!

Maan de Steenwinkel heeft de avond van haar leven in Ziggo Dome

Het was even spannend, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Een aantal dagen voor het optreden was de Ziggo Dome toch uitverkocht. Voor een uitverkocht Ziggo Dome mocht Maan de Steenwinkel laten zien wat ze waard is. Dit was haar grootste optreden tot nu toe en wat was het een succes. Ze krijgt een stroom van positieve reacties binnen en haar fans hadden de een geweldige avond. Zelf laat Maan op Instagram weten dat ze zelf óók de avond van haar leven had. Vanwege meerdere verkleedpartijtjes tijdens de show lagen er achter de schermen een hoop mooie en uitdagende pakjes klaar voor Maan, die één voor één de revue passeerden. Daar geeft Maan met onderstaande beelden een mooie samenvatting van!
Maan de Steenwinkel krijgt enorme complimenten

Wanneer haar optreden eindelijk is afgelopen kan ze weer tot rust komen. Maar het einde van haar optreden betekent niet dat de show is afgelopen. Na haar optreden stromen de positieve reacties namelijk in sneltreinvaart binnen. Niet alleen haar fans zijn helemaal door het dolle heen, maar ook haar collega’s. Suzan en Freek zijn heel trots op Maan dat ze dit voor elkaar heeft gekregen. Een vol Ziggo Dome is niet voor iedereen weggelegd, maar Maan heeft het geflikt. De show was zo ontzettend gaaf en ze heeft aan alle wensen voldaan. Als het aan de fans ligt komt er zo snel mogelijk nóg zo’n show!

Maan haalt even een maskertje tegen alle stress

Stress zorgt ervoor dat je sneller rimpels krijgt. De afgelopen dagen waren een grote stress bal voor Maan. Alles moest perfect lopen en dat is ook goed gelukt. Om deze stress gelijk tegen te gaan haalt ze een lekker maskertje voor haar huid. Zo kan ze weer even uitrusten en bijkomen van alles. Na dit maskertje voelt ze zich weer helemaal herboren en kan ze er weer tegenaan. Ze ziet er ontspannen uit!

Maan de Steenwinkel heeft weekend van haar leven

Tijdens een optreden kan er van alles fout gaan, maar dit keer niet. Het is allemaal soepel verlopen en de fans zijn door het dolle heen. De reacties die ze krijgt zijn stuk voor stuk positief en niemand is teleurgesteld. Of dit door de zangkunsten komt of door het gruwelijk lekker pakje is de grote vraag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.