Foto: Maan de Steenwinkel laat bovenlichaam half onbedekt tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel weet haar fans weer een gigantisch plezier te doen met haar nieuwste foto. Daar staat ze pas echt goed op.

De heerlijke zangeres Maan de Steenwinkel maakt volgers erg blij

Met haar nieuwe foto maakt zangeres Maan de Steenwinkel haar volgers wel heel erg blij. De bloedmooie dame weet namelijk de helft van haar wel heel erg goed op het plaatje vast te leggen. En natuurlijk krijgt ze daar een enorme lading complimenten overheen. De prachtige zangeres weet precies wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar fans het meeste genieten van haar optreden en de foto’s die daarvan worden gemaakt. Met dit pakje is dat absoluut gelukt.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel geeft show in onbegrijpelijke outfit zonder broek
Maan de Steenwinkel laat zichzelf van bijzondere kant zien

De aantrekkelijke zangeres laat zichzelf weer van een bijzondere kant zien. Ze spreidt haar armen op de foto wijd, zodat je als kijker het volle zicht hebt op haar verleidelijke outfit. De aantrekkelijke zangeres heeft een ontzettend mooi pakje aan, waar haar heel erg goed in uit komt. Het pakje is wel een beetje aan de strakke kant. Maar daar hoor je natuurlijk niemand over klagen. Op die manier zie je juist de vormen van Maan de Steenwinkel heel erg goed. En wat een vormen zijn het ook. De aantrekkelijke zangeres weet zo haar volgers op een manier te belonen voor al die jaren dat ze haar steunen. Eigenlijk zou Maan zo bij elk concert en optreden moeten staan. Al zijn er natuurlijk nog een hoop andere pakjes die Maan aan kan trekken om haar volgers een beetje blij te maken.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel zwiert en zwaait met haar achterwerk in gevaarlijk kort rokje
Maan de Steenwinkel treed op in zeer spannend pakje

De ontzettend knappe zangeres weet haar fans wel weer precies te geven waar ze om vragen. Tijdens een van haar nieuwste optredens weet de zangeres te verbazen met een enorm aantrekkelijk pakje. En daar worden haar fans wel weer wat warmer van. Die zijn  gelijk helemaal blij met de aantrekkelijke vormen van Maan die in dit strakke pakje naar voren komen. De zeer verleidelijke zangeres kan haast niet een optreden doorkomen zonder haar fans enorm te verleiden.
Maan gaat voor nieuwe en hippe look

De zeer aantrekkelijke Maan de Steenwinkel weet haar fans ongelooflijk blij en tevreden te houden met al haar spannende foto’s en filmpjes. Maar soms doet ze ook iets onverwachts. Dan neemt ze even een foto tussen alle bedrijven door. En die simpele selfies zijn eigenlijk net zo leuk. Dat is al helemaal zo als Maan ook nog eens een nieuw kapsel laat zien op die foto. Haar nieuwe haarkleur wordt door haar volgers weer flink omarmt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...