Foto: Maan de Steenwinkel gaat los achter de schermen bij The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel keert terug naar haar roots met The Voice of HollandZe krijgt een bijzondere rol tijdens het nieuwe seizoen van de talentenjacht. 

7 Januari gaat The Voice of Holland weer van start en dat betekent dat heel Nederland weer mag genieten van de zoektocht naar de meest getalenteerde zanger of zangeres van Nederland. Wel belooft dit seizoen spannender dan ooit te worden. er wordt namelijk een nieuw spelelement toegevoegd in de vorm van het duo Maan de Steenwinkel en Typhoon. Deze mogen zich namelijk gaan ontfermen over zeer getalenteerde afvallers, die niet door de auditie ronde heen zijn gekomen, maar die absoluut een tweede kans verdienen.

Lees ook: Maan de Steenwinkel komt bij van enorme kater op wijdbeense foto
Maan staat klaar als extra coach van programma The Voice of Holland

Maan krijgt bij The Voice een erg bijzondere rol dit seizoen. Zij krijgt namelijk haar eigen spin-off show op Videoland. In The comeback Stage ontfermen Maan en Typhoon zich over kandidaten die niet door de auditie heen zijn gekomen, maar waar Maan en Typhoon van vinden dat ze absoluut een kans verdienen om The Voice of Holland te winnen. Het duo gaat flink aan de slag met de kandidaten die kans maken op een ticket voor de kwartfinale van The Voice. En wie weet, als Maan klaar is met de deelnemers pakt zij straks wel de winst als coach. Dat zou toch wel erg mooi zijn voor de beeldschone en getalenteerde zangeres. Het geeft in ieder geval weer een extra reden om The Voice of Holland dit jaar in de gaten te houden. Want de competitie is opeens spannender dan ooit.
Maan weet heel goed hoe het is om mee te doen aan The Voice

Als voormalig winnares van The Voice of Holland weet Maan als geen ander hoe het is om op het podium te staan tijdens een auditie. De zenuwen kunnen je dan meester worden waardoor je misschien niet het beste optreden geeft wat je had kunnen geven. Daarom wil ze zo graag als extra coach zich ontfermen over de talenten die het net niet gehaald hebben. Maan gelooft dat met haar hulp de kandidaten echt nog kans maken op de winst en ze kan niet wachten om dat te laten zien wanneer The Voice of Holland weer van start gaat.

Maan maakt veel los achter de schermen

Achter de schermen maakt Maan veel los bij mensen. ze gooit het gehele programma heerlijk op zijn kop en steekt het in een verfrissend nieuw jasje. Eigenlijk zou elk langlopend programma Maan moeten toevoegen. Ze kan eigenhandig een hoop vernieuwing toevoegen aan programma’s die een beetje stoffig zijn geworden. Een beetje Maan doet oude programma’s weer helemaal opfleuren. De vraag is dus waar Maan binnenkort nog meer in op zal duiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.