Foto: Maan de Steenwinkel deelt gloeiend hete beelden van clipshoot met oude bekenden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuwe hit en dat betekent ook een nieuwe clipshoot. Hiervoor gaat Maan letterlijk door vuur en vlam met een paar oude vrienden!

Maan deelt video van spannende clipshoot

Het leven van popster Maan de Steenwinkel gaat letterlijk in een sneltrein vaart. Zo lanceert de zangers de ene naar de andere hit. Hiervoor gaat Maan ook regelmatig een leuke samenwerking aan met een andere artiest. Zo is Snelle één van haar favoriete zangers om een nummer mee te maken en ook de jongens van Kriss Kross Amsterdam zijn de revue gepasseerd. En het houdt maar niet op voor Maan want ze heeft nu net een nieuw nummer uitgebracht met de Jeugd van Tegenwoordig. Het nummer is net uit maar hij doet het al heel goed in de hitlijsten dus dan moet er snel een clipshoot komen. Hiervoor zijn ze artiesten allemaal verzameld en helemaal opgedoft zodat ze kunnen shinen op de camera. Om dit even ‘groots’ aan te kondigen maakt Maan een filmpje op haar Instagram. Hier vraagt ze nog even aan iemand of ze gewoon zou vertellen dat ze daadwerkelijk een clipshoot aan het filmen zijn. Vervolgens laat Maan de zanger Pepijn Lanen even in beeld zien zodat iedereen zo kan raden voor welk nummer ze de shoot aan het maken zijn.

Maan heeft nummer met De Jeugd van Tegenwoordig

Het is geen wonder dat De Jeugd van Tegenwoordig met zangers Maan een nummer hebben opgenomen. Beide zijn tegenwoordig grote namen in de Nederlandse muziekindustrie. De jongens van De Jeugd van Tegenwoordig scoorde natuurlijk een megahit met Sterrenstof. Ze blijven voor dit nummer een beetje in deze zelfde sferen hangen want het nieuwste nummer samen met Maan heet Naar de Maan. Veel origineler kan het niet aangezien de hoofdzangeres natuurlijk Maan heet. Het is een liefdesnummer waarbij ze zingen over de droom om naar de maan te gaan.

Maan de Steenwinkel deelt ‘lieve’ foto

Het gaat er heel heet aan toe tijdens de clipshoot van het nummer want Maan deelt verschillende spannende foto’s. Zo plaatste ze op haar Instagram al een foto van haar outfit samen met Willie Wartaal en Pepijn Lanen. Maan heeft een leuk setje aan bestaande uit een blauwe top en een groene broek. De zangeres kijkt heel lief naar Willie Wartaal maar is dit wel echt gemeend? Onder de foto schrijft Maan namelijk: ”clipshoot. wie van ons gaat in de fik?”. Het resultaat kan dus alleen maar heel spannend worden. Want het liedje gaat over naar de maan gaan en niet over iemand in brand steken. Het klinkt alsof één iemand van de zangers de pineut gaat zijn en het heel heet onder zijn of haar voeten gaat krijgen. Nu maar hopen dat het niet Maan is.

Maan de Steenwinkel staat in de brand

Het lijkt toch een beetje de verkeerde kant op te gaan voor Maan de Steenwinkel want op haar Instagram deelt ze nóg een foto van de clipshoot. Hier is daadwerkelijk ook vuur op te zien en op de achtergrond staat Maan met danseressen te dansen. Zou Maan vervolgens in het vuur gaan staan?

Maan de Steenwinkel in brand

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!