Foto: Maan de Steenwinkel buigt diep voorover voor heerlijk hapje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel was laatst jarig en gaf al haar fans een mooi cadeau in e vorm van een geweldige foto. 

Het is de laatste tijd wat stiller rondom zangeres Maan de Steenwinkel, maar ze liet onlangs weer even goed van zich horen. De zangeres was laatst jarig en dat moest natuurlijk wel even gevierd worden. Ze deed dat door een leuke nieuwe foto te maken, waarbij ze diep voorover boog om een hapje te nemen van haar verjaardagstaart. Zo diep heb je Maan nog nooit voorover zien buigen. De blonde zangeres zorgde ervoor dat ze er weer fantastisch uit zag op de mooie foto. Wil je ook genieten van het nieuwste kiekje van Maan? Dan moet je even hier kijken! De foto is echt wel het bekijken waard namelijk.

Maan de Steenwinkel treed heel het jaar niet op

Het is de laatste tijd wat rustiger rondom Maan de Steenwinkel. Ze deelt minder updates online en laat over het algemeen minder van zich horen. Je kan Maan ook even niet meer zien op podia in Nederland. De zangeres heeft namelijk een lange pauze ingelast. Ze gaat een heel jaar niet optreden. En natuurlijk zijn er allemaal geruchten gelijk gaande. Zou Maan bijvoorbeeld te maken hebben met een burn-out? Of zou een verslaving de reden zijn dat ze nu niet optreed? Volgens het management van Maan is van dat alles niets waar en heeft ze gewoon even behoefte aan een pauze.

Fans maken zich zorgen om Maan de Steenwinkel

Er zijn een hoop fans die zich momenteel zorgen maken om Maan de Steenwinkel. Op foto’s zag ze er de laatste tijd toch iets minder goed uit. Veel mensen dachten dat Maan ziek was of met een verslaving te maken had. De timing van haar jaarlange pauze is dus opvallend. Maar misschien is er inderdaad niet zoveel aan de hand. Hopelijk gaat het inderdaad goed met Maan en is het gewoon een kwestie van even haar rust nemen. Het zou toch zonde zijn als de jonge zangeres nu al helemaal opgebrand is. Het is nog vroeg in het jaar, dus wellicht dat Maan op een later moment besluit om alsnog weer te gaan optreden. Dat zouden haar fans natuurlijk wel erg fijn vinden.

Maan blijft in ieder geval online veel delen

Ze is misschien at stiller online, maar zeker niet verdwenen. Maan de Steenwinkel deelt nog altijd leuke foto’s met haar fans. En dat gaat voorlopig ook niet stoppen. De zangeres vindt dat daarvoor veel te leuk. Elke foto die Maan plaatst wordt namelijk gelijk de hemel in geprezen door haar fans. Die vinden alles wat de mooie zangeres doet goed. Elke outfit krijgt een zee aan complimentjes. Dat is ook niet zo gek, want Maan ziet er gewoon heel erg goed uit. Met haar fans heeft Maan toch wel een bijzondere band. En zelfs in haar jaartje pauze zal ze niet zo snel afstand nemen van haar trouwe volgers. Je kan dus nog gewoon veel mooie foto’s van Maan verwachten de komende tijd.

Op Instagram staan de leukste foto’s van Maan de Steenwinkel

Wil je nou nog meer zien van Maan de Steenwinkel? Dan moet je even naar Instagram toe. Daar heeft ze al haar mooiste foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.