Foto: Wild dansende Maan de Steenwinkel puilt uit piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel deelt wilde video’s via Instagram. De zangeres lijkt even alle remmen los te gooien in deze zéér outfit…

Maan de Steenwinkel deelt een set opvallende video’s via Instagram. Nu het nieuwe album van de zangeres uit is, en ze druk in de weer is met nieuwe singles uitbrengen, komen daar natuurlijk ook veel optredens bij kijken. Maan weet echter wel raad met dit soort performances, en deelt trots Instagram video’s van hoe wild zo’n avondje er aan toe gaat!

Maan de Steenwinkel gaat helemaal los in outfit

Op de video’s is te zien hoe Maan de Steenwinkel helemaal los gaat tijdens haar eigen optreden. De brunette is natuurlijk inmiddels wel wat gewend als het gaat om optreden, maar deze energie lijkt zelfs voor Maan nieuw te zijn. We zien Maan die flink aan het zingen en dansen is voor en volle zaal. Al ‘headbangend’ en wild dansend schreeuwt ze haar nieuwe nummer uit haar longen. Na het nummer kijkt ze vol goede moed het publiek in en lijkt ze een besef-momentje te hebben. Ze heeft het ontzettend naar d’r zin en lijkt te realiseren dat dit is waar ze het allemaal voor doet. Ook op de derde video op haar Instagram zien we een goed beeld van hoe deze optredens eraan toe gaan. En als we de derde video moeten geloven, is dat allesbehalve saai. Maan is een echte hit!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel wordt stiekem begluurd in los jurkje

Maan de Steenwinkel slaat hersenen in van nieuwe liefde

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een uiterst opvallende video via Instagram. Op deze video is een fragment uit de nieuwe clip van de zangeres te zien, samen met niemand minder dan Goldband. Goldband is uitgegroeid tot een echte hit en zijn vooral bekend om hun nummer ‘noodgeval’. Maan leek de drie jongens erg leuk te vinden, en besloot er een gloednieuw nummer mee te maken. Echter lijkt de zangeres met één van de drie jongens iets meer dan alleen collega’s te zijn, kondigde ze aan. Het is inmiddels geen verrassing meer, maar Maan de Steenwinkel is helemaal in de wolken met Goldband-lid Karel, die ook te zien is in de nieuwe clip van de twee. Eerder dit jaar tijdens Lowlands maakte de twee stiekem al hun relatie bekend, maar leken het een beetje op de achtergrond te houden. Nu maken Karel en Maan het volledig officieel, met deze clip van hun nieuwe nummer ‘Stiekem’. De clip lijkt vrij te beginnen, maar lijkt al gauw over een andere boeg gegooid te worden. Maan speelt namelijk een vrouw die mannen graag mee naar huis neemt, om ze vervolgens de hersens in te slaan. Dus ook bij haar eigen liefje, Karel. Deze , gewelddadige clip is te zien op Youtube, en gaat qua kijkcijfers behoorlijk hard. De combinatie Maan en Goldband lijkt goed in de smaak te vallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â