FOTO: Maan bereidt zich op rare manier voor op concert

maan de steenwinkel streamers koningsdag

Maan is inmiddels een megaster aan het worden. Haar concerten met ‘The Streamers’ verbreken alle records. Vandaag mag ze weer lekker optreden. En de weg naar dat optreden toe is nogal bijzonder.

Zangeres Maan de Steenwinkel is nogal een excentriek type. Zo haalt ze met haar vreemde coachingsmethodes het beste uit performers als Kraantje Pappie, vult ze landelijk alle kledingkasten met haar goedlopend, hypnotiserend kleurenpakje en heeft ze nogal interessante gewoontes in de aanloop naar een concert.

Lees ook: Maan de Steenwinkel hypnotiseert in streepjespak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De knuffels van Maan

Maan loopt al de hele dag mensen te knuffelen. En die pre-concert liefde deelt ze graag op haar Instagram. Gelukkig is iedereen van tevoren getest, anders zou Maans gedrag nogal wat gevolgen kunnen hebben. Als het om liefde gaat kan de zangeres zich maar moeilijk inhouden. Dat is ook niet erg, want niemand vindt het vervelend om een knuffel van Maan te krijgen. Knuffelen is namelijk wel erg fijn. Gelukkig zijn haar vele knuffels niet het vreemdste wat Maan voor haar concert doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Zolang je tanden maar schoon zijn

Maan poetst nog heel even voor het optreden haar tanden. Je zal maar op de stream te zien zijn met een blaadje tussen je voortanden. Dan sla je jezelf echt voor het hoofd. Ook is het wel fijn voor de mensen waar je een duet mee zingt, dat die zich niet meer zorgen hoeven te maken over een slechte adem. Zo is Maan niet alleen oplettend, maar ook erg attent richting haar mede-zangers.

Zingen voor de koning

Maar Maan had ook een leuke en bijzondere verassing vandaag. De Koning stond eventjes op de stoep. En dat was natuurlijk super interessant. Dus hebben alle zangers maar even goed voor hem gezongen. Mag ook wel, op zijn verjaardag. Ze zaten al in een kring, dus het is hopen dat de koning wel voor de gelegenheid wat lekkers heeft meegenomen. Zoals een stukje appeltaart bijvoorbeeld. Al moet Maan daar misschien nog even mee wachten, die heeft namelijk net haar tanden gepoetst.

Gerelateerde berichten

Vorig artikelZangeres Emma Heesters viert Koningsdag bij 538
Volgend artikelJuultje Tieleman doet auditie Game of Thrones in nieuwe foto