Foto: Maakte DJ Nicky Romero stiekem opnames van vrouwen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een tijdje stil geweest rondom de Nederlandse dj Nicky Romero, maar nu staat de beste man weer volop in de aandacht. 

Nicky Romero’s geheime opname maakt veel los

Het is weerfeest in roddelland, want er zijn weer de wildste geruchten gaande. En deze keer gaan die over niemand minder dan de Nederlandse dj Nicky Romero. Nicky zou namelijk een aantal zeer spannende foto’s gemaakt hebben van een dame in zijn huis. Hij zou dit met geheime camera’s gedaan hebben. En daar vinden mensen nogal wat van. Maar hoe kwam dit verhaal naar buiten? Nou, dat had een bijzondere loop. Lees maar even mee.

Lees ook: Foto: DJ Nicky Romero maakt Puck Moonen belachelijk tijdens hobbelig ritje

Het verhaal over Nicky Romero wordt langzaam vreemder

Het klinkt allemaal als een erg wild verhaal. Mogelijk drugsgebruik, geheime foto’s met bewakingscamera’s geschoten en een stukgelopen relatie die een rare wending neemt. Als dit uiteindelijk allemaal waar blijkt te zijn, dan heeft Nicky nog wel wat problemen aan zijn broek hangen. Hoe ging het verder met deze vreemde roddel?

Nicky komt er niet goed vanaf op deze foto

Het is altijd lastig om vanaf een screenshot te zeggen of iets waar is. Er kan natuurlijk flink gewerkt zijn aan zo’n plaatje om te zorgen dat het echt lijkt. Maar vooralsnog ziet dit bewijs er niet goed uit voor Nicky Romero. Het was ook erg onnodig, aangezien de dame in kwestie niets wist over zijn mogelijk drugsgebruik. Nicky werkt zichzelf door deze actie dus echt wel magistraal in de nesten. Dit is weer een schoolvoorbeeld van hoe je zo’n situatie absoluut niet moet aanpakken. Nicky maakt zichzelf onsterfelijk belachelijk met zijn gesprek in de DM’s van deze dame. Maar het verhaal neemt nog een flinke wending. Lees dus snel verder.

Nicky Romero wordt geblokkeerd door ex

Na een tijdje is de vrouw er ook helemaal klaar mee en besluit om de Nederlandse dj maar te blokkeren. Daarmee was het verhaal nog niet helemaal klaar, maar zat er voor haar wel een punt achter. ze stuurde de screenshots door naar Juicechannel zodat zij er een verhaal van konden maken. Dat de vrouw waar het om draait niet zo gecharmeerd was van zijn stiekeme foto’s valt te begrijpen. Al helemaal omdat ze eerder had aangegeven dat ze sowieso niet van het uitwisselen van foto’s hield. Nicky maakt dat blijkbaar niet zoveel uit en doet waar hij zelf zin in heeft. Met alle gevolgen van dien.

Mensen uiten hun kritiek op Nederlandse dj Nicky Romero

Natuurlijk maakt het verhaal veel los bij mensen. En Nicky houdt niet van al die negatieve aandacht. Daarom besloot de dj om al zijn volgers die iets negatiefs in de comments zetten gewoon te negeren. Op die manier denkt Nicky het probleem opgelost te hebben. Maar het laatste woord over Nicky en zijn stiekeme beelden is nog niet gezegd. Houd voorlopig dus de Instagram kanalen van Juicechannel en Nicky in de gaten om te zien hoe deze vreemde situatie zich verder gaat ontwikkelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!