Foto: Luxe poes Marijn Kuipers pakt volgers in met uitdagende vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft een ontzettend fijne vakantie momenteel. En daar moet ze natuurlijk wel even wat van delen. 

De mooie influencer Marijn Kuipers heeft weer een fijne foto van zichzelf online gezet. En daarmee weet ze precies hoe ze haar volgers moet verwennen. De mooie blondine is nog steeds op vakantie en daar verruilt ze haar gebruikelijke pakjes voor exotische rokjes en erg korte topjes. En natuurlijk is dat een uitzicht waar menig fan van Marijn van smult. De blondine maakt prikkelende plaatjes waarmee ze iedereen onder de indruk laat zijn van haar geweldige vormen. De prachtige influencer weet exact wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar plaatjes goed bekeken worden. Over die foto’s gesproken, die vind je trouwens hier!

Marijn Kuipers lacht wat af met mooie vriendinnen

Natuurlijk is Marijn niet alleen op pad. Ze heeft twee goede vriendinnen meegenomen, die zelf ook wel weten hoe ze het tripje om moeten toveren in een regelrecht foto paradijs. Want zowel Lies Zhara als Sheida Alhoei zijn mee op reis en beide dames weten ook perfect hoe ze een goede foto moeten maken. Dat merk je dan ook wel aan de leuke kiekjes die de vrouwen met elkaar maken. Daar staan ze echt stralend op. Met zijn drieën zijn ze in ieder geval in goed gezelschap. Het lijkt erop alsof deze dames alles aankunnen. Dat is wel zo fijn, zo’n onbezorgde vakantie. Het lijkt er in ieder geval op dat we nog wel een flinke lading foto’s kunnen verwachten van de mooie vrouwen. En dat is natuurlijk een fijn  vooruitzicht. Hieronder zie je meer van hun foto’s.

Sheida springt er toch wel uit met haar bruine haartjes

Als enige niet-blondine van de trip, is Sheida toch wel een opvallende verschijning. Ze valt nog veel meer op met haar andere foto’s die ze online zet. De leuke dame weet een ontzettend goede indruk te maken met haar prikkelende plaatjes. Natuurlijk draagt Sheida daar de meest mooie pakjes op. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke jurkjes van de brunette. Die draagt ze te pas en te onpas om ervoor te zorgen dat haar volgers iets moois hebben om naar te kijken. En dat werkt natuurlijk hartstikke goed. Tussen de twee blonde dames is Sheida een welkome verrassing.

Andere blondine Lies Zhara is ook van de partij

Natuurlijk kan Marijn niet de enige blonde dame op vakantie zijn en dus heeft ze haar geode vriendin Lies Zhara meegevraagd. De dames hebben het ontzettend fijn met elkaar en de foto’s van hen samen spreken ook boekdelen. Maar de foto’s van Lies in haar eentje zijn ook zeker niet verkeerd. De mooie influencer weet altijd vol de aandacht van de Nederlandse mannen te grijpen. En dat is natuurlijk mooi om te zien. Want alle foto’s die ze plaatst worden meteen leuk gevonden door haar volgers, dus Lies zal wel iets goed doen. Kijk ook maar eens goed naar deze mooie dame. Je kan toch eigenlijk niet anders dan haar helemaal het einde vinden?

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!