Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney rent over het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Mikky Kiemeney heeft een heerlijk weekje vrij. En een ding vindt ze het fijnst om te doen, namelijk rennen over het strand. 

Mikky Kiemeney is een van de meest knappe modellen en influencers van het land. Dat levert haar een hoop werk op, maar ook wel een hoop stress. En om die stress een klein beetje te ontvluchten besluit Mikky om een paar dagen voor zichzelf in te plannen met haar familie erbij. En tijdens die dagen heeft Mikky de grootste plezier. Haar favoriete bezigheid? Lekker rennen over het strand. Dat doet Mikky nou echt goed.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney houdt transfer Frenkie de Jong tegen

Mikky rent zorgeloos over het strand

Tijdens haar mini vakantie maakt Mikky een leuk filmpje om te delen met haar volgers. En op dat filmpje rent Mikky over het strand heen. Het lijkt eerst een beetje erop alsof ze achtervolgd wordt, zo haastig rent ze. Maar het is duidelijk te zien dat er niemand achter haar aan zit. Daarbij zie je af en toe de prachtige lach van Mikky in beeld. Het is duidelijk dat Mikky het enorm naar haar zin heeft tijdens haar ochtendsprint. Mikky voorziet het filmpje ook nog even van een vrolijk muziekje om iedereen helemaal vrolijk te houden.
Mikky Kiemeney koelt af in de avond met Frenkie de Jong

Overdag rent Mikky misschien over het strand, maar in de avond pakt ze het iets rustiger aan. Dan doet ze aan rustige avondwandelingen. En dat doet ze niet alleen. Want Frenkie is gewoon bij haar. Mensen begonnen zich al zorgen te maken, omdat Frenkie nergens in de foto’s van Mikky verscheen. Maar hij is er toch echt. Frenkie is gewoon een beetje verlegen op camera. Iets wat je niet verwacht natuurlijk van zo’n grote voetballer. Maar voor zijn lieve Mikky gaat hij graag een keertje op de foto.
Mikky beleeft spannend dagje aan het water

Het blijft niet bij één keer dat Mikky over het strand loopt. Ze lijkt wel niet weg te slaan bij het strand. Maar ze houdt het in ieder geval wel spannend door haar tweede stranddagje voor een deel ook op een boot door te brengen. Op het water, met de groostte hoed die ze kon vinden tegen de felle zon, geniet Mikky van de heerlijke rust en prachtige omgeving. Natuurlijk neemt Mikky nog even wat mooie foto’s om iedereen thuis te laten weten dat ze het enorm naar haar zin heeft. En die foto’s zien er natuurlijk stuk voor stuk prachtig uit.

Mikky wil nog niet naar huis

Aan de foto’s te zien wil Mikky nog lang niet weg van het strand. De prachtige blondine heeft het enorm naar haar zin bij het water. Dat betekent dat ze de komende tijd waarschijnlijk nog meer foto’s van zichzelf aan het strand zal laten zien. En dat is voor iedereen natuurlijk fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.