Foto: Lisa Westerveld is verreweg de mooiste politica tijdens Prinsjesdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prinsjesdag: De dag van de hoedjes en gekke jurken. Tussen haar beschamend geklede collega’s steekt blonde Lisa er in positieve zin héél erg bovenuit!

Lisa Westerveld draagt geen hoed tijdens Prinsjesdag

Tweede Kamerlid GroenLinks, Lisa Westerveld, zag er prachtig uit op de foto’s van Prinsjesdag. Waar normaal iedereen altijd rondloopt met gekke en extreme hoeden op het hoofd, ontbrak deze bij de politica. Wij vonden het een verfrissende look. Met haar paars-roze, tweedehands jurk die haar moeder iets had ingekort, staat ze prachtig op de foto.

Vrouw hangt haar meloenen aan de gevel tijdens Prinsjesdag

De verschillende tweets over Prinsjesdag schieten voorbij. Eén van die tweets viel direct wel heel erg op. Op deze foto worden er twee dames geïnterviewd door NOS tijdens Prinsjesdag. De gekke hoeden ontbreken bij deze dames zeker niet. Waarbij de één een soort dooie flamingo op haar hoofd heeft, draagt de ander een grote strik met oranje linten. Gek genoeg zijn de hoeden niet de meest opvallende delen van de foto. De vrouw met de ‘flamingo’ hoed heeft namelijk wel een heel erg laag topje aangetrokken. “Eindelijk wat meer diepgang dan alleen maar die hoedjes.” wordt er getweet.

Pino ontsnapt uit Sesamstraat, verschijnt voor de camera op Prinsjesdag

In het bekende kindertelevisieprogramma Sesamstraat speelt de geliefde, grote vogel Pino. Het beest is enorm met grote blauwe, zachte veren. Tijdens Prinsjesdag worden er meerdere politici geïnterviewd, waaronder Corinne Ellemeet van GroenLinks. Ze is te zien met een grote ketting om haar nek vol met blauwe veren. In een tweet die hierover gaat wordt nog gezegd: “Voor iedereen die zich afvraagt waar Pino is gebleven.” Het kan haast niet gekker worden.

PVV-lid Fleur Agema gaat gekleed als snoepje

De gekkigheid rondom de outfits van Prinsjesdag gaat verder. Terwijl RTLnieuws het interview rondje doet, komen ze Fleur Agema tegen. Het vrouwelijke PVV-lid is gekleed in een wit met gouden outfit. Wederom heeft ook zij haar gekste hoed uit de kast getrokken. Het duurt niet lang voor mensen die hoed beginnen te herkennen. Een twitter-gebruiker ontrafelt het mysterie en laat weten waar die hoed heel erg op lijkt. Het hoofddeksel van Fleur Agema is regelrecht geïnspireerd van de feestverpakking van Ferrero Rocher!

Tweede Kamerlid Sylvana Simons houdt kijkers een spiegeltje voor

Last but not least, was er nog één persoon die bij de twitteraars flink het oog trok: Tweede Kamerlid BIJ1, Sylvana Simons. Haar outfit was oogverblindend, letterlijk. Met haar zilveren anti-vriesdoek houdt ze de mensen daadwerkelijk een spiegel voor. Om het af te maken draagt ze een grote, ronde, witte hoed met een zwarte band eromheen, heeft ze een zwart tasje met glitters én draagt ze flink aparte plateauschoenen. De twitter-gebruiker die haar foto online zet noemt het ‘hippe schoenen’ met een sarcastische ondertoon natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.