Foto: Lisa Vol van OG3NE ligt ineens op haar rug in Parijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is opeens in Parijs te vinden. Heeft de OG3NE-zangeres een nieuwe liefde te pakken in de romantische stad?

Lisa Vol is altijd enorm hard aan het werk samen met haar zusjes. Het zangtrio OG3NE vliegt letterlijk door het hele land. Maar hoe kan het dat Lisa nu ineens languit in Parijs ligt? Zou ze een dagje vrij hebben genomen voor een nieuwe liefde?

Lisa Vol vermaakt zich goed in stad van de liefde

Lisa, Amy en Shelly hebben een ongelofelijk druk schema. Het ene moment staan ze in Groningen een optreden te verzorgen en het andere moment moeten ze een concert geven in Rotterdam. Eén ding is zeker, OG3NE is nog steeds razend populair. Van de hele dag zingen wordt je natuurlijk ontzettend moe. Daarnaast is Lisa Vol ook nog eens de oudste van het zussen trio en misschien dus wel het snelste moe. Wellicht was dat het excuus om er even een dagje tussen uit te gaan. En Lisa besloot dit gelijk goed aan te pakken door zo snel als ze kon naar Parijs te vertrekken. Bij de foto’s schrijft Lisa dat ze op een dagtripje is naar één van haar favoriete steden. Voor Lisa is dat dus het romantische Parijs. Zou Lisa met vriendinnen zijn of is er een man in het spel?

Lees ook: Oeps: Amy Vol van OG3NE scheurt uit veel te strakke broek

Heeft Lisa Vol een nieuwe vriend?

Alle mannen in Nederland spitste natuurlijk hun oren toen naar voren kwam dat Lisa Vol tegenwoordig single is. Maar liefst 7 jaar lang had de knappe blondine een relatie met Ergin Arslanbas. Het leek allemaal een mooi sprookje, maar niks was minder waar en de twee gingen uit elkaar. Het leek dus even stil op liefdesgebied bij Lisa. Wellicht zijn er al wat mannen gekomen en gegaan die het drukke leven van de zangeres bij probeerde te benen. Maar er is nog niemand permanent gebleven. Nu lijkt er toch een mogelijke verandering te zijn in het liefdesleven van Lisa, want welke stad is romantischer dan Parijs? Lisa deelt ook niet zomaar een foto, maar één waarbij ze zonder make-up de zon in tuurt. Met dat mooie weer is het natuurlijk overbodig om teveel kleding aan te trekken en dat heeft Lisa zo te zien erg goed begrepen. Een vrolijk bloemprintje op het shirtje maakt de look helemaal af.

Lisa Vol trekt strakke broek aan

Als er iets te vieren valt dan zijn de meiden van OG3NE altijd van de partij. Elk openbaar festival dat in Nederland plaatsvind wil de meiden wel hebben als optreden. Zo ook tijdens het bevrijdingsfestival. Voor deze bijzondere dag besloot Lisa Vol ook een bijzondere outfit uit de kast te trekken. Alle kleuren van Lisa haar strakke flaired broek zijn bijna trippy om naar te kijken. Vaak gaat Lisa wel voor een beetje een veilige keus door er een zwart jasje overheen te gooien.

Lisa, Amy en Shelly sjansen erop los

Na het ontspannende dagje weg moest Lisa Vol helaas weer volle bak aan de slag. OG3NE stond weer in vol ornaat op het podium. De zussen hebben een aantal eigen nummers maar zijn ook erg goed in het coveren van andere nummers. Vaak zijn dit sentimentele nummers maar OG3NE besloot nu voor iets anders te gaan. Namelijk het bekende nummer Dansplaat. Op het filmpje zingen de zussen erg fanatiek het ”dans maar en sjans maar” refrein mee..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.