Foto: Lisa Vol van OG3NE leidt fans af met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer het einde van een tour in zicht is, wil Lisa Vol van OG3NE nog wel eens iets extra’s doen voor haar fans. Met dit soort foto’s krijgt de blondine die zalen wel vol!

OG3NE is bezig met een tour door heel Nederland. Ze hebben al enorm veel shows gehad en ze zijn nu bij de laatste paar shows aangekomen. Het lijkt er nu op dat Lisa Vol ervoor heeft gekozen om het publiek extra te verwennen bij deze laatste optredens. Dat doet ze met deze outfit!

Lisa Vol laat haar broek achter in kleedkamer

Wanneer je OG3NE ziet optreden zie je drie prachtige dames. Deze dames zijn stuk voor stuk prachtig gekleed. Lisa Vol gaat met haar outfitje alleen net een andere richting op dan de andere dames. Ze hebben voor witte kleding gekozen voor één van hun laatste optredens van het jaar. De knappe blondine zag dit als een kans om haar volgers even lekker te verwennen. Met een openhangend jasje komen haar juwelen goed uit de verf. In tegenstelling tot haar zussen laat Lisa Vol zich helemaal gaan en leidt ze de fans volledig af. Uiteindelijk gaat ze zelfs nog een stapje verder. Tijdens het begin van de show heeft Lisa Vol nog een broek aan. Een tijdje later komt ze weer terug op het podium, maar ditmaal is haar broek verdwenen. Dát is nog eens een mooie truc!
Lisa Vol geniet van cocktails

Nog een paar shows te gaan en Lisa Vol kan weer helemaal tot rust komen. Tussen de shows is het alleen ook belangrijk om af en toe aan jezelf te denken. De knappe zangeres doet dat nu gelukkig ook. Samen met een vriendin is ze heerlijk uit eten geweest. Op dat soort momenten laat Lisa zich lekker gaan. Daarom bestelde de blondine een exclusief alcoholisch drankje: een Negroni, sbagliato mét prosecco. Toe maar!

Lisa Vol imponeert op Instagram

Terwijl haar zusjes soms nog een beetje terughoudend zijn, is Lisa Vol juist allesbehalve verlegen. Aan haar Instagram te zien laat ze zichzelf graag zien. Het liefst maakt ze foto’s in haar favoriete stad, Parijs. Daar lijkt ze elke weekend, of als ze even tijd heeft, te vertoeven. Met haar prachtige foto’s geeft ze het goede voorbeeld aan haar jongere zusjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.