Foto: Lisa Vol laat voor- en achterkant zien in zeer kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol deelt haar favoriete vakantiefoto’s waarin ze een heel kort rokje draagt. De blondine laat zelfs haar achterkant zien in het kleine rokje.

Lisa Vol geniet van de zon in minuscuul rokje

Het festival seizoen is volop bezig en gaat nog wel even door de komende maanden. Dit is voor Lisa Vol en haar zusjes van de groep OG3NE natuurlijk flink doorpakken. De drie meiden worden nog steeds voor de ene naar de andere show gevraagd en verschijnen op vele grote festivals in ons land. Daarom besloot Lisa waarschijnlijk dat het hoog tijd was om even een korte vakantie in te plannen wanneer het mogelijk was. Waarschijnlijk zitten bijna alle weekenden van de meiden vol, dus nu kon het nog even. Als bestemming heeft Lisa de Spaanse hoofdstad Madrid gekozen. Hier is de blondine lekker aan het flaneren en aan het genieten van het lekkere Spaanse eten en drinken. Het ziet er sterk naar uit dat het erg warm in Madrid want Lisa heeft bijna niks aan op de vakantie foto’s. Zo is te zien dat Lisa in een kort zwart rokje poseert met een kort roze topje erop. Het zwarte rokje is heel erg klein en je ziet bijna Lisa haar achterkant eruit vallen. Ook poseert Lisa in een hoek die dit alleen nog maar doet versterken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol danst erop los met knap zusje

De zusjes die het trio OG3NE vormen zijn ongekend getalenteerd. Dit is natuurlijk allang algemeen bekend door het tijdperk dat de zussen nog door gingen als Lisa, Amy & Shelly. De drie zussen kunnen dansen, zingen en bovenal ontzettend goed performen. Dat blijkt ook uit de foto’s die Lisa deelt op haar Instagram account. Zo is te zien dat Lisa samen met zusje Amy backstage aan het dansen is. Het zou kunnen dat ze hun choreografie aan het oefenen zijn voor het optreden dat ze gaan geven diezelfde dag, maar het ziet eruit als een vrij dans momentje. Zo staat blondine Lisa met haar heupen te schudden en trekt ze een bijzonder gezicht. Amy staat met haar arm in de lucht los te gaan. Daarna verschijnen er foto’s dat de zusjes aan het optreden zijn voor een groot publiek ergens bij een buiten podium.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE daagt volgers uit met ontzettend pikant rokje

Lisa Vol weer te zien met OG3NE tijdens grote show

Het festival De Amsterdamse Zomer is al een aantal edities een echte hit onder liefhebbers van Nederlandse artiesten. Zo zijn de meiden van OG3NE ook een vast trio dat optreed tijdens het meerdaagse festival in het Olympische stadion in Amsterdam. Vol lof kondigt het festival dan ook aan dat Lisa, Amy & Shelly dit jaar weer aanwezig zullen zijn. Een extra reden om een ticket te kopen dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?