Foto: Lisa van OG3NE draagt knellend topje tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa is de oudste van de zusjes OG3NE, dus ze moet natuurlijk wel het goede voorbeeld geven als het om aantrekkelijke outfits gaat. 

OG3NE geeft weer een verleidelijke show

De drie zusjes weten wel hoe ze hun publiek moeten vermaken. Zeker Lisa, die heeft namelijk net ietsje langer ervaring met het mogen kiezen van verleidelijke pakjes die mannen helemaal wild maken. Ook nu is het weer raak. Ze heeft een knellend topje aan tijdens hun laatste optreden en dat geeft natuurlijk een heerlijk beeld op de foto. Lisa gaat samen met haar zusje Amy op de foto, maar het is wel snel duidelijk wie van de zusjes het meeste opvalt op deze manier.

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat hele avond lang haar onderbroek zien
Het topje van Lisa Vol heeft het zwaar te verduren

Het arme kledingstuk van Lisa Vol heeft nogal wat meegemaakt. Het hele optreden lang moest het stukje stof heel erg hard zijn best doen om het niet te begeven. Dat is uiteindelijk gelukt, net op tijd ook, want heel veel langer had het spannende optreden niet moeten duren. Lisa maakt samen met haar zusje Amy nog even snel een foto, waar je pas echt goed op ziet hoe verleidelijk de blondine en haar zusje eigenlijk zijn. Met een gekke blik naar de camera maken ze snel het kiekje. Lisa knapt zowat uit haar topje als je de foto moet geloven. Misschien de volgende keer een iets groter topje meenemen. Maar ja, dat ziet er waarschijnlijk niet zo verleidelijk uit als dit. Lisa heeft wel eens vaker verleidelijke outfits aan, maar dit spant toch echt de kroon.

Amy Vol valt weg naast de knappe Lisa

Normaal is Amy de persoon in de meidengroep die het meeste opvalt vanwege haar verleidelijke pakjes en opvallend gedrag. Maar de laatste maanden is Lisa flink aan het inhalen. En dat merk je wel. Met haar nieuwe pakjes weet Lisa de harten van alle Nederlandse mannen sneller te laten kloppen. als fan van de meidengroep krijg je het dus nu erg moeilijk. Want ja, wie van de drie dames is nou het allermooist? Dat is door de jaren heen een steeds lastigere vraag geworden. Misschien moet het antwoord ook helemaal niet gevonden worden, maar gewoon lekker in het midden gelaten worden.
Lisa Vol heeft nieuwe kledingkast met spannende pakjes

Het is de volgers van OG3NE ook al wel opgevallen, maar Lisa wordt steeds uitdagender. De afgelopen maanden heeft de knappe blondine steeds meer pakjes aangetrokken die alleen maar omschreven kunnen worden als zeer verleidelijk. Een optreden van OG3NE is dus een groot feestje. Want niet alleen kan je genieten van mooie muziek, je hebt ook drie aantrekkelijke dames op het podium die dansjes doen in verleidelijke pakjes. En Lisa neemt daarin het voortouw tegenwoordig met al haar verrassende en vooral bijzonder kledingstukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.