Foto: Amy Vol van OG3NE laat hele avond lang haar onderbroek zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol heeft een nieuwe look aangemeten en die staat haar best wel goed. Alleen ziet het er in het begin misschien een beetje vreemd uit.

De onderbroek van Amy Vol is volledig zichtbaar

Amy en haar zussen bij OG3NE hadden een optreden gepland staan. En natuurlijk moet je dan op je allerbest verschijnen. De meiden hadden alleen een andere visie op wat dat precies inhoudt. Amy heeft er haar eigen draai aan gegeven door haar onderbroek zichtbaar te dragen tijdens het gehele optreden. In veel landen is het mode en natuurlijk is het ook wel een klein beetje spannend om net iets meer te mogen zien van de aantrekkelijke zangeres. Maar eigenlijk ziet het er ook een beetje vreemd uit. Alsof Amy zichzelf niet goed aan kan kleden, als een klein kindje. Wat vind jij? Is deze look verleidelijk, of ziet het er uit alsof Amy weer terug gaat naar haar kleutertijd?

Lees ook: Foto: Zweterige Amy Vol bereidt zich voor op enorm hoogtepunt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy haar onderbroek steelt de show

De fans van de zangeres konden de look in ieder geval wel erg waarderen. Daarom werd Amy ook overladen met luid gejuich toen ze op deze manier het podium op kwam. De knappe zangeres vond dat genoeg aanmoediging om de hele avond op deze manier op te treden. Het gaf haar zelfs zoveel zelfvertrouwen, dat ze de foto’s en filmpjes van haar nieuwste look deelde op social media. Natuurlijk ziet Amy er gewoon goed uit. Dat staat ook helemaal niet ter discussie. Alleen haar onderbroek boven haar broek uit laten komen oogt voor een hoop mensen nog steeds een beetje vreemd. Maar Amy is inmiddels overtuigd: Deze look gaat nog veel vaker terug komen, of je het er nou mee eens bent of niet.

Familie steunt Amy met bijzondere keuzes

Als je Amy zo naast haar twee zussen ziet staan, dan springt ze er qua kleding in ieder geval meteen al tussenuit. En dat is ook niet zo gek. Maar haar zussen steunen haar in ieder geval. Net als de rest van de familie trouwens. Die komen allemaal kijken als de zusjes aan het optreden zijn. Halverwege haar nummer spot Amy dan ook een familielid in het publiek. En daar moet ze wel eventjes wat extra aandacht aan besteden. Amy gaat daarna wel snel weer door met haar routine.

Amy Vol het knapste OG3NE zusje

Inmiddels is het wel duidelijk dat Amy het meest aantrekkelijke zusje is in de groep, al is het moeilijk kiezen met die concurrentie. Ze kleedt zich in ieder geval goed naar haar rol. Amy zorgt er altijd voor dat ze wel iets verleidelijks aan heeft getrokken, zoals een korset of haar ondergoed boven haar kleding. Ze doet dat om op te vallen, zodat de groep nog leuker wordt gevonden. En dat lijkt heel erg goed te werken. OG3NE is namelijk populairder dan ooit. En dat danken ze deels aan de kledingkeuzes van Amy Vol.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...