Foto: Lil’ Kleine en Jaimie Vaes blijken stiekem weer samen te zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niemand zag het aankomen, maar het lijkt erop dat Lil Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar zijn na een hele heftige break-up..

Lil Kleine en Jaimie Vaes gingen door heftige break-up

Het was misschien wel één van de grootste en meest dramatische break-ups van de Bekende Nederlanders die we hebben in Nederland. De beruchte break-up van Jaimie Vaes en Lil Kleine. De twee hebben een zoontje samen, maar er gingen al lang geruchten rond dat het niet goed ging tussen de twee. Zo zou Lil Kleine zijn handjes niet thuis kunnen houden. Deze geruchten werden bevestigd nadat Yvonne Coldeweijer een video naar buiten bracht waarbij Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een auto deur zit, terwijl Lil Kleine hem dichtgooit. Heel Nederland viel over Lil Kleine heen en hij was direct gecanceld. Jaimie nam van de gelegenheid gebruik om veel in de media te verschijnen over de gebeurtenissen.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Lil Kleine en Jaimie Vaes stiekem weer bij elkaar

Nu zou iedereen dus denken dat Jaimie Vaes nooit van haar leven weer samen zou willen zijn met Lil Kleine, die haar meerdere keren in elkaar heeft geslagen. Toch brengt LifeofYVonne nu shockerend nieuws naar buiten. Zo heeft Yvonne vernomen dat de twee weer samen zijn. Ook zegt Yvonne dat Koen van Dijk zijn vriendschap heeft gebroken met Jaimie omdat ze dus terug is met Lil Kleine. Wel schijnt er alweer een schreeuwende ruzie te zijn geweest tussen de twee. Het kan niet anders dan hun relatie weer erg heftig gaat worden, want deze twee zijn een bijzonder heftig koppel.

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer bij elkaar

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...