Foto: Lies Zhara voelt zich zwaar exposed in zeer kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara gaat voor het eerst in een kort broekje sporten. Deze zit zo strak dat ze tóch maar besluit om dit moment met haar volgers te delen! 

Lies Zhara exposed achterkantje met mirror-selfie

Deze dappere dame trotseert alle normen en waarden van de sportwereld met haar geweldige zelfvertrouwen en passie voor sporten in een kort broekje. Hoewel ze zich wellicht een tikkeltje exposed voelt, weigert ze zich te laten verstikken in een lange legging. Respect! Maar wacht even, er is meer! Lies Zhara heeft een revolutionaire uitvinding gedaan die alle fitnessfanaten versteld zal doen staan: de selfie mirror! Dankzij dit ingenieuze apparaat wordt haar achterkantje namelijk buitengewoon goed geaccentueerd. Het lijkt erop dat Lies Zhara een nieuwe dimensie heeft toegevoegd aan de sportwereld. Met haar combinatie van lef, stijl en ongeëvenaarde spierkracht inspireert ze ons allemaal om ons niet langer te verschuilen achter saaie sportkleding. Dus waar wacht je nog op? Pak je eigen Lies Zhara-short en voel je vrij om te sporten zoals nooit tevoren!

Lees ook: Foto: Lies Zhara heeft het ontzettend heet en draagt bijna niks meer

lies zhara

Heerlijke zomerse kiekjes van Lies Zhara in wit jurkje

Ontdek de betoverende zomerse kiekjes van de enige échte Lies Zhara in haar prachtige witte jurkje! Maar laten we even eerlijk zijn. Zelfs de mooiste foto’s hebben hun achtergrondgeheimen. Na het nemen van de eerste foto kwam Lies erachter dat de tafel nog vol stond met een berg rommel. Wat een domper! Maar no worries, onze heldin nam het heft in eigen handen en besloot de tafel snel even op te ruimen voor de volgende foto’s. Talk about dedication! Met haar spontaniteit en een vleugje improvisatie laat Lies Zhara zien dat het leven niet altijd perfect is, maar dat we altijd een manier kunnen vinden om de situatie op te fleuren. Of het nu gaat om het leegmaken van een tafel vol rommel of het overwinnen van obstakels in het dagelijks leven, Lies toont ons de kracht van veerkracht en positiviteit. Dus neem een kijkje naar deze prachtige kiekjes, geniet van de zonnestralen en laat je inspireren door Lies Zhara’s onverwoestbare geest. Want soms in het gewoon een chaos achter de schermen.

De slaapkamer make-over van Lies Zhara!

Betreed de betoverende wereld van Lies Zhara’s slaapkamer make-over! Als een ware prinses heeft ze een nieuw bed ontvangen, terwijl haar oude bed het toneel heeft verlaten. Maar dat is nog niet alles! Met een paar kleine aanpassingen heeft ze haar kamer omgetoverd tot een waar sprookjesparadijs, compleet met twinkelende lampjes die als sterren aan het plafond schitteren. De magie hangt letterlijk in de lucht. En we kunnen niet anders dan geloven dat er iets bijzonders in deze kamer gebeurt. Misschien komen ’s nachts de elfjes tot leven en dansen ze rond het bed, of komen er stiekem kleine kaboutertjes tevoorschijn om de kamer op te ruimen. Wie weet! Maar laten we niet vergeten dat de échte magie in Lies Zhara zelf schuilt. Haar creatieve geest en haar vermogen om een droomwereld te creëren, laten ons zien dat we onze eigen sprookjes kunnen creëren, ongeacht de omstandigheden. Dus haal je innerlijke prins of prinses naar boven, laat je verbeelding de vrije loop en creëer jouw eigen magische wereld!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'