Foto: Lies Zhara showt haar goedgevulde topje in de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lies Zhara heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers intens van genieten. Voor de spiegel laat ze haar beste vormen zien.

Lies Zhara deelt prachtig lichaam met haar volgers

De aantrekkelijke influencer Lies Zhara deelt graag haar verleidelijke lichaam met haar volgers. Dat is wel gebleken uit alle foto’s die de knappe blondine online heeft staan. Met haar fans deelt ze echt letterlijk van alles en nog wat. Deze keer staat Lies verleidelijk voor de spiegel te poseren. Ze heeft een topje aan waar haar prachtige vormen echt ontzettend goed in uit komen. En dat is toch wel een beetje bijzonder om naar te kijken. Lies Zhara pronkt echt met haar goedgevulde topje. Iedereen mag daarnaar kijken en er van genieten. En dat levert natuurlijk een stortvloed aan positieve reacties op. De knappe blondine krijgt namelijk het ene na het andere compliment binnen.

Lees ook: Video: Lies Zhara krijgt haar topje niet dichtgeritst vanwege enorme kanjers

Het goed gevulde topje van Lies Zhara kijkt heel fijn weg

Als er iets is waar Lies Zhara goed in is, dan is het wel het maken van heerlijke foto’s van haar aantrekkelijke lichaam. De blondine weet als geen ander wat haar volgers willen zien. Gelukkig is Lies niet de moeilijkste en geeft ze ook graag wat aan haar lieve fans. Zo krijgen ze dus veel te zien van het aantrekkelijke lichaam van de knappe blondine. Strakke pakjes draagt Lies alsof het niets is. En haar verleidelijke lichaam ziet er in die pakjes natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe influencer helpt haar lieve volgers graag een beetje uit de brand. En om hen een ontzettend goede dag te bezorgen, plaatst Lies dus allemaal van dit soort heerlijke kiekjes voor hen. Daar worden ze namelijk een stuk vrolijker van.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat haar pluspunten de hoofdrol spelen in luchtig topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara deelt mooiste badpakjes die ze heeft

De heerlijke pakjes van Lies Zhara zijn wel de moeite waard om eventjes naar te mogen kijken. De knappe blondine weet met haar pakjes al haar volgers flink te overdonderen. De betoverende blondine weet als geen ander hoe ze haar fans het beste kan verleiden. En met al die mooie badpakjes lukt dat nog best wel heel aardig. De verleidelijke blondine maakt de ene na de andere spannende foto en laat daarbij veel van haar prachtige lijf zien.

De knappe vormen van Lies Zhara

Lies Zhara heeft een ongelooflijk goed lichaam. Dat staat inmiddels wel vast. Maar de aantrekkelijke influencer weet met haar pakjes er ook nog eens voor te zorgen dat al haar fans het ongelooflijk naar hun zin hebben. Die kunnen genieten van het ene na het andere knappe badpakje. En dat is natuurlijk wel een hele goede reden om Lies Zhara te blijven volgen online. Want alleen zo blijf je op de hoogte van alle heerlijke pakjes die de knappe blondine draagt op haar tripjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?