Foto: Lies Zhara pronkt met haar enorme troeven tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Lies Zhara heeft een foto geplaatst waar je haar heerlijke troeven wel heel erg goed kan zien. En dat is een partij mooi!

Lies Zhara weet haar prachtige troeven goed te laten zien

De knappe influencer weet haar geweldige troeven goed te laten zien op haar nieuwste foto. De knappe blondine is op vakantie en lijkt het daar echt ontzettend naar haar zin te hebben. Maar geen enkele vakantie is natuurlijk compleet zonder een flinke lading aan spannende plaatjes. En Lies Zhara weet inmiddels als geen ander hoe ze die moet maken. Dus zet ze even haar beste beentje voor en begint met het maken van een aantal foto’s waar de harten van haar volgers sneller van beginnen te kloppen. Lies Zhara weet met haar prachtige foto’s haar volgers echt perfect te bespelen.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat haar voorgevel bijna uit hemdje vallen
In haar witte topje laat Lies Zhara haar prachtige troeven zien

Speciaal voor de foto heeft Lies Zhara een van haar meest spannende topjes aangetrokken. En natuurlijk ziet de knappe blondine er in haar strakke topje echt wonderbaarlijk goed uit. De aantrekkelijke influencer weet weer als vanouds haar fans helemaal te verrassen met een foto die het beste van haar laat zien. De verleidelijke influencer heeft ook een topje aangetrokken die misschien een beetje aan de kleine kant valt. Op die manier hoeft ze niet heel veel moeite te doen om haar prachtige rondingen goed op te laten vallen. En hoe meer die opvallen, des te leuker het er natuurlijk uit ziet voor haar volgers. Lies doet er alles aan om hen een beetje tevreden te stellen.

Lees ook: Ingezeepte Lies Zhara deelt foto vanuit douche
Ook in haar zwarte jurkje zijn de rondingen van Lies Zhara erg goed zichtbaar

Natuurlijk heeft de knappe blondine ook nog wat meer meegenomen op vakantie dan alleen maar haar witte topjes. De prachtige influencer heeft een bijzonder verleidelijke jurk meegenomen die veel van haar laat zien. Het is misschien wel het meest verleidelijke kledingstuk dat Lies Zhara in haar bezit heeft. En speciaal voor haar volgers laat ze hem vol trots zien.
De vakantie van Lies Zhara was absoluut een goed plan

Niet alleen was de knappe blondine echt even toe aan een momentje ertussen uit. Ook gaf het haar een goede kans om weer even wat bijzondere foto’s te maken voor haar volgers. Die werden wel heel erg blij van alle bijzondere foto’s die Lies tijdens haar vakantie met hen gedeeld heeft. De aantrekkelijke blondine wist haar volgers keer op keer te verbazen met strakke pakjes waar haar er echt heel goed in uit zag. De knappe blondine heeft zich absoluut niet ingehouden tijdens het maken van haar spannende foto’s. En dat wordt natuurlijk zeer gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.